"Všichni se teď pořád za něčím honí, uklízí, nakupují,a to si myslíme, že není dobré. proto jsme pozvali naše přátelské muzikanty, aby pro všechny zahráli jen tak pro potěšení a odpočinek. A myslíme si, že si každý přišel na své," uvedli pořadatelé s dodatkem, že to byl takový malý předvánoční dárek.

Na pódiu se postupně vystřídali Martina Zušťáková, Lukáš Schwarz, Jan Tejkal (finalista letošní Super Star) a skupina Ponorka Band. "Richard mě oslovil, zda bych tady nechtěl zazpívat. Svou první veřejnou produkci jsem měl na podzim pod viaduktem, kde byla skvělá akustika. S tímto prostorem se to, bohužel, srovnat nedá, ale rád jsme přispěl. Já si žádné plány v podstatě nedělám, až se mi zase někde bude chtít hrát a zpívat, tak to prostě udělám," řekl Lukáš Schwarz.

Na akci se dotavil také Petr Kleina, který nejvíce obdivoval Martinu Zušťákovou z Černošína. " Ta holka má úžasný hlas a skvělý rozsah. Ta mít vlastní kapelu, tak tu všechny kolem položí. Je fakt výborná, mohla by to dotáhnout dál. Ještě jsem zvědavý na skupinu Ponorku Band, tu ještě neznám," řekl Kleina.

Martina Sihelská