„Nálada byla veselá, všichni se skvěle bavili až do ranních hodin,“ potěšilo místostarostku Kostelce Dagmar Smolíkovou. K tanci, poslechu a zábavě zahráli návštěvníkům plesu DJ Tomáš Nimč a Jan Rataj. „Velký úspěch sklidila tombola, ve které byli hlavní cenou dva divočáci a jedna srna. Zvěřinu nám do tomboly věnovaly Myslivecké sdružení Tetřev Nedražice, Honební společnost Ostrov u Stříbra a Honební společnost pana Karlíka,“ poděkoval za všechny starosta Kostelce František Trhlík.

Lístky do tomboly byly všechny prodány do půl hodiny po zahájení plesu. Silvestrovká oslava se vydařila, o půlnoci si všichni mezi sebou popřáli mnoho štěstí v novém roce a v ranních hodinách se spokojeně rozešli domů. Kostelec žil mezi svátky také sportem.

V obci se uskutečnily turnaje ve stolním tenise, a to jak v kategorii dospělých, tak dětí. Tu dětskou opanoval Ondřej Kuchár z Kostelce, který ve finále porazil Martina Ganaje (Kostelec). Třetí místo patřilo Jiřímu Boubínovi z Ostrova u Stříbra. Na pátém místě skončil Tomáš Trhlík z Kostelce a na šestém pak Jaroslav Pešek z Ostrova u Stříbra. Desátý ročník turnaje dospělých se stal kořistí Gabriela Gulkáše ze Stříbra, který tak obhájil loňské vítězství. Ve finále udolal Viléma Kuchára z Nedražic. Bronz ukořistil Martin Lukáš z Kostelce, který v bitvě o třetí místo porazil Jiřího Baierla z Nedražic.