Navíc byl protkán vystoupeními předních českých umělců. Nechyběl herec Miroslav Donutil nebo zpěčka věra Špinarová. Na své si přišly i děti, které se mohly povozit na koni či se vyřádit na atrakcích, za které zaplatily pouhou desetikorunu. „Je dobře, že je cena dotovaná," vyjádřil se Martin Matějíček, který přijel se svou dcerou Andreou až z Domažlicka. „Bylo to hezké. Jezdili jsme s tátou na autodromu a pak jsem zkusila koně," vyjádřila se dvanáctiletá dcera.

Páteční program zahájil oblíbený zpěvák Láďa Kerndl, o tvrdší porci muziky se později postaraly formace Metallica revival nebo Walda Gang. Po nich nastoupilo duo B+B. Sobota patřila programu pro děti, který připravil zdejší spolek Revital. Odpoledne se o zábavu postarali dechovka Pahoranka, Žalman, zmínění Donutil se Špinarovou a Aleš Brichta. V neděli se na hřišti, kde se celá akce uskutečnila, odehrál zápas žáků Rozvadova a Plané a vystoupila kapela Lignit. O závěr se postarala Stará garda, která taktéž odehrála fotbalový zápas.

„Děti si vše užívají. Všichni se dobře baví, program je pěkný. Přijela i spousta cizích lidí. Například na Walda Gang přijíždělo jedno auto za druhým. Báli jsme se, abychom nezablokovali dálnici," zhodnotila s úsměvem Martina Klimpel, jedna z pořádajících.