Finalistka reality show Fit s Deníkem Monika Michlová má za sebou další týden a ať chce nebo nechce, konec reality show se pomalu blíží. Po několika dnech, týdnech a měsících tvrdé práce má o šest kilogramů na váze méně a cítí se dobře.

„Cítím se lépe než na konci února, kdy soutěž začala. Byla bych samozřejmě ráda, aby šla kila rychleji dolů," podělila se o pocity finalistka.
Připomeňme, že počáteční váha u soutěžící byla 77 kilogramů, nyní váží o šest méně. Změna váhy měla jistě i pozitivní dopad na rameno, se kterým měla téměř rok problémy. Proto byla omezena jak ve volnočasových aktivitách, tak ve sportu.

Finalistka Monika MichlováPlzeňský kraj zastupuje v reality show Fit s Deníkem jednačtyřicetiletá Monika Michlová z Tachova. Pracuje, má manžela, dvanáctiletého syna, psa a domácnost. Volný čas prakticky nemá. A pokud ano, odpočívá spí, dívá se na televizi nebo si čte. Ve Fit s Deníkem by ráda zhubla o 15 kilogramů, 10 jí ale připadá reálnějších. Hlavním cílem účasti je, aby byla sama se sebou spokojená.
Váha na počátku reality show: 77 kilogramů
Aktuální váha: 71 kilogramů

Po několika měsících v reality show se cítí dobře!

„Problémy s bolavým ramenem jsou mnohem menší než dříve, přisuzuji to také pravidelným masážím a pohybu. Co se týká sportu, dávám přednost běhu před rotopedem nebo jógou, také vzhledem k počasí," prozradila.

Finalistka Monika sdělila pro Deník takové malé tajemství: „Mám doma několik krabic oblečení s označením „malé". Už jsem se do nich podívala a několik kousků oblečení jsem vytáhla. Naopak pár věcí jsem uklidila a budu věřit, že už na ně nikdy nedojde. Celkově se v oblečení cítím pohodlněji, ale o kompletním překopání šatníku to zatím opravdu není."

O víkendu se Monika sešla s partou kamarádů a přátel, některé z nich viděla naposledy přibližně před rokem. „Byla jsem velmi potěšená jejich reakcí. Kamarádka ze Stráže mi řekla, že každý týden můj článek čtou s kolegyněmi v práci a že mi fandí, což mě moc potěšilo a chtěla bych jim poděkovat za podporu. Jitce a jejím milým kolegyním bych chtěla vyřídit, že Bárt se má moc dobře. Bárt je náš kříženec labradora, kterého máme tři roky," řekla s úsměvem.

Po necelých třech měsících se Monika cítí dobře a stejně tak i vypadá. „Myslím, že energie mám více, ale s únavou občas bojuji. Tím, jak se soutěž blíží ke konci, cítím větší zodpovědnost, nechci zklamat sebe ani okolí, které mě podporuje a bude pro mě velkou výzvou shozená kila nenabrat zpět," ukončila.