Pan Kalista ve své ideologické zaslepenosti vidí komunistu snad v každém, kdo má jiný politický názor než on. Chtěl bych pana Kalistu ujistit, že jsem nikdy nebyl členem žádné jiné strany než ČSSD, tedy ani komunistou. Dnes mě označuje za bývalého komunistu, zítra o mně možná bude psát jako o agentovi STB, pedofilovi či mafiánovi.

Jistě, každý dnes může svobodně vyjadřovat svůj názor, jakkoli odlišný, ale vlastní názor nesmí přesáhnout do podlých pomluv a urážek. A toho se právě pan radní svým nepodloženým tvrzením dopustil. Jistě si je vědom, že za to ponese odpovědnost. To nejmenší, co může teď udělat, je zveřejnit omluvu.

Pan Kalista mi také doporučuje, abych místo vykrucování mluvil o výsledcích své vlastní práce. Výsledky mé práce, tedy i nesplněné sliby, vážený pane Kalisto, jistě posoudí sami občané Tachovska. A vše mi spočítají ve volbách. A myslím, že se tak již jednou stalo, soudě podle výsledku komunálních a parlamentních voleb na Tachovsku v roce 2006.

A co jste udělal pro znovuotevření plánské nemocnice Vy, krajský zastupitel z tachovského okresu a dokonce člen Rady Plzeňského kraje? Jak jste vyslyšel hlas občanů Tachovska, který vyjádřili 16.000 podpisy pod peticí za znovuotevření nemocnice? Nijak. Zřejmě jste se ztotožnil s názorem svých kolegů z ODS v radě kraje, že občané Tachovska nemocnici nepotřebují. Nebo jste měl strach jít proti?

Váš stranický kolega pan starosta Vrzala, kterého si nesmírně vážím především proto, že nemá ideologické klapky na očích, ten strach neměl a nemá. Bojuje za zájem občanů. A tak jako se tonoucí stébla chytá i my jsme chytali všech možností a příležitostí jak provoz nemocnice obnovit. I takových, které se ukázaly nereálné pro totální nesouhlas a nezájem Plzeňského kraje.

Nechci znovu dlouze reagovat na všechny bláboly a výlevy z Vašeho článku. Domnívám se, že občany už ani tak nezajímá, co bylo, jako co bude. Doporučoval bych proto i Vám, aby jste místo psaní hloupých a urážlivých článků věnoval více své energie na pomoc Tachovsku a jeho občanům. Zatím to nebylo moc vidět.

 

Nemocnice Planá. Články, názory, komentáře

Poslední články o plánské nemocnici:

Přečtěte si rozhovor Miroslava Svobody s bývalým starostou Boru Františkem Podlipským:

Slibů už bylo dost a dost

Čtěte reakci na uvedený rozhovor. Reaguje Václav Votava, poslanec parlamentu ČR:

A co jste udělal pro nemocnici na Tachovsku Vy, pane Podlipský?

Další info naleznete zde:

Nemocnice versus sliby

Tahanice neberou konce

Dvakráte dva miliony korun? Asi žádná cena

O koupi zkrachovalé nemocnice v Plané se přihlásil další zájemce

Správce Nemocnice Planá podepsal smlouvu s kupcem areálu

Diskutovat na toto téma můžete zde >>>