Údolím vonělo maso, děti se zabavily u workshopu, kde si vyráběly špeky, malovaly polštářky či si nechaly kreslit na tělo. "Byl to takový náhlý nápad, aby se tady něco konalo, co přitáhne lidi. Pozval jsem pivovar Loužek a opravdu se všechno přivezené pivo vypilo. Překvapilo mě, co přijelo lidí, to jsme ani neočekávali. A nakonec nám bylo nakloněno i počasí, bylo pod mrakem, ale teplo," uvedl hlavní organizátor akce Václav Myška z Krásného Údolí, který poděkoval všem účastníkům a dobrovolníků, co akci podpořili.

Pivo teklo proudem, u pípy se tvořily fronty, řada zájemců si jezdila i s PET lahvemi. "Je to fakt dobře pitelné pivo s takovým sladkým koncem. Chutná dobře. Je fajn, že se tady v tak malém místě koná taková akce, co přilákala hodně lidí, chválím," usmíval se s pohárkem piva místní Andreas Fugger.

V programu vystupovaly také břišní tanečnice z Tachova. I ty byly překvapeny účastí. "Vystupujeme na řadě míst a když jsme jely sem, tak jsme si myslely, že tu moc lidí nebude, když je to taková malá obec. Ale bylo to fajn, plno vstřícných diváků, nakonec se nám tu tak líbilo, že jsme ještě zůstaly, poseděly, bavily se, " uvedla jedna z tanečnic Dana Voláková z Tachova.

Martina Sihelská