Zástupkyně za Tachov a finalistka reality show Fit s Deníkem už má soutěž téměř za sebou. Která z účastnic na sobě podle Václava Krejčíka nejvíce zapracovala? Která od počátku soutěže prošla největší změnou? Během týdne budeme znát vítězku.

Závěr soutěže prožily finalistky předposlední květnový víkend v hlavním městě. „Na neděli jsme byly objednány do kadeřnického salonu FAME, který sídlí v Legerově ulici v Praze. Celý den se nám zde věnoval majitel salonu Lukáš Rossbach a jeho dva kolegové. Byl to příjemně strávený čas, poprvé po třech měsících jsme se zde setkaly s ostatními soutěžícími a na některých byl úbytek kil vidět už na první pohled," popsala dojmy Monika a pokračuje: „Odpoledne jsme se přesunuly do Aquapalace Čestlice. Některé z nás využily volný vstup do aquaparku a do saunového světa. Společně jsme se sešly s Vandou Topinkovou, která nás za Deník pozvala na večeři. Druhý den jsme měly po snídani sraz s Václavem Krejčíkem, který s námi jednotlivě probíral poslední měření na přístroji In Body a hodnotil naše dosavadní úspěchy. Zároveň také došlo k česání a líčení a následnému focení. Domů jsme odjížděly s taškou bioproduktů."

Finalistka Monika MichlováPlzeňský kraj zastupuje v reality show Fit s Deníkem jednačtyřicetiletá Monika Michlová z Tachova. Pracuje, má manžela, dvanáctiletého syna, psa a domácnost. Volný čas prakticky nemá. A pokud ano, odpočívá spí, dívá se na televizi nebo si čte. Ve Fit s Deníkem by ráda zhubla o 15 kilogramů, 10 jí ale připadá reálnějších. Hlavním cílem účasti je, aby byla sama se sebou spokojená.
Váha na počátku reality show: 77 kilogramů
Aktuální váha: 71 kilogramů

Finalistka si z pestrého víkendu asi nejvíce užila návštěvu v kadeřnickém salónu, kde vládla uvolněná atmosféra, a podle finalistek byl přístup kadeřníků velmi profesionální a vstřícný.

Jak a podle čeho bude vítězka nebo vítězky vybrány, zatím není zřejmé. „Podle Vandy Topinkové, která nás měla po celou dobu na starosti, vybere Václav Krejčík během týdne tři vítězky. Každá jsme také poskytly krátký rozhovor, který vyjde příští týden v příloze Deníku.

Ostatní soutěžící si podle Moniky vedly velmi dobře. „Jak soutěž dopadne, nedokážu odhadnout. Jako hlavní kritérium by se nabízela váha. Některé soutěžící shodily i 13 kg, účastnice ze Sokolovska shodila dokonce 17 kg.

Po víkendovém srovnání s ostatními soutěžícími Monika ví, jak si v soutěži vede a ať už vyhraje kdokoliv, má jasno: „Vzhledem k tomu, že jsem viděla výsledky ostatních, bude mi muset stačit, že jsem prozatím vyhrála sama nad sebou. Cítím se v pohodě, neměla jsem žádné velké ambice, docela mi stačí, že jsem pár kilo shodila a sama jsem zvědavá kolik a zda vůbec budu schopná bez dohledu ještě pár kilo shodit nebo si alespoň dosaženou váhu udržet."

V minulém týdnu oslavila naše finalistka z Tachova jmeniny a za celou redakci ji dodatečně přejeme všechno nejlepší.