První nehoda se stala mezi šestým a jedenáctým červencem na účelové komunikaci, která navazuje na silnici druhé třídy mezi Přimdou a Novou Vsí. Přibližně jeden kilometr za Přimdou poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem informační tabuli umístěnou na okraji komunikace," sdělila podrobnosti případu tachovská policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Majiteli tak způsobil škodu ve výši 14 000 korun. „Na základě ohledání místa dopravní nehody by neznámé vozidlo mělo být modré nebo šedé barvy," dodala.

Druhá nehoda se stala minulý čtvrtek kolem půl druhé odpoledne v tachovské Hornické ulici. „Na parkovišti před obchodním centrem Kaskády couval dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a poškodil přitom pravou zadní část zaparkovaného vozidla Seat. Neznámý řidič poté z místa nehody ujel," uvedla Jiroušková.

Bylo zjištěno, že za nehodu může řidička červené Škody Felicia. „Vzniklou škodu na vozidle Seat odhadli policisté na osm tisíc korun."

Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov na telefonech 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.