Soutěže se zúčastnilo 422 certifikovaných informačních center z celé české republiky a v celostátní soutěži získali před osmnáct tisíc hlasů od spokojených návštěvníků. Černošínskému Informačnímu centru se tak podařilo se 457 obdrženými hlasy porazit i často oceňované plzeňské infocentrum.

„Ocenění nás moc těší a je pro nás zároveň i velkou pochvalou, že naše děvčata z infocentra Martina Sihelská a Martina Janotová dělají svou práci dobře. Získané ocenění nás ale motivuje i k další činnosti, chceme hledat nové způsoby, jak činnost infocentra ještě více vylepšit. Vedeme si také evidenci návštěvníků Černošína, kteří se v infocentru zastaví a jen za minulý rok jich přijelo přes tisíc. To je pro nás velký úspěch a máme radost, že také my se svou troškou snažíme přispět k návštěvnosti našeho okresu a k jeho dobrému jménu u návštěvníků,“ řekl již dříve Tachovskému deníku starosta Černošína Miroslav Plincelner.

Informační centrum v Černošíně najdete v centru města a navštívit jej můžete po celý týden od desíti do šestnácti hodin.

Most vedoucí přes vodní nádrž Hracholusky se zahalil do barev.
FOTO: Zapózovat přijel i historický motoráček