Ta vychází vždy na poslední stránce první sekce Tachovského deníku. „Ráda bych, kdyby ty peníze, které dostávám za obrázky zveřejněné v Tachovském deníku, mohly být použity na nákup pro děti z dětského domova,“ vyjádřila se v dopise naší redakci Martina Koubková z Černošína. „Vím, není to moc, ale alespoň budou k něčemu užitečnému použity. Potěší mě, když vím, že to bude pro potřebné,“ dodala.

Částku 5300 korun rozdělí Tachovský deník rovným dílem mezi Dětský domov v Tachově a Dětský domov v Plané. „Zatím nevím, na co tyto peníze použijeme, ale určitě to bude něco účelového, aby to přineslo užitek všem,“ řekla nám včera ředitelka plánského dětského domova Jitka Tvarogová s tím, že uvažuje o hrách nebo DVD rekordéru. V plánském domově pobývá v současnosti 27 dětí.

O pět více jich žije v Dětském domově v Tachově. „Myslím, že za peníze od čtenářů reportérů pořídíme sportovní potřeby. Využijeme je spíše celkově pro všechny,“ uvedl ředitel tachovského dětského domova Zdeněk Gaudek. Oba ředitelé jsou příspěvky od čtenářů reportérů překvapeni a všem srdečně děkují. O dárcích za vaše peníze budeme ještě informovat.