To připravilo právě na tento čas množství vzdělávacích kurzů určených všem věkovým skupinám. Deník si o letním programu Revisu povídal s jeho ředitelem, Janem Petruňem.

Jaké vzdělávací programy připravilo vaše středisko?

Ty by se daly rozdělit do dvou základních skupin. Jedna z nich jsou kurzy jazykové, další pak ty, ve kterých si lidé budou moci zdokonalit své počítačové dovednosti. V jazykových kurzech si zájemci mohou procvičovat znalosti v německém a anglickém jazyce. Co se týče výpočetní techniky, účastníky s lektory proberou základy programů MS Word, Excel a Zoner Photo studio.

Pro koho jsou určeny?

V podstatě pro každého. Můžou se k nám přihlásit mladí i staří. Například na kurzy angličtiny se mohou přihlásit ti, kteří zvládli učivo dvou až čtyř let. Záleží samozřejmě na jejich vědomostech a úrovni znalostí. Některé z těchto kurzů dokonce povedou rodilí mluvčí.

Kdy je uzávěrka přihlášek?

Dá říci, že dva týdny před samotným začátkem daného kurzu. Ideální počet účastníků by se měl pohybovat mezi sedmi až dvanácti zájemci. Bližší podrobnosti jsou uvedeny na našich internetových stránkách.