Dva hlavní organizátoři jednoho z největších odhalených případů kuplířství na Tachovsku se dodnes pohybují na svobodě. Bratři Jiří a Jaroslav Kirschnerovi byli odsouzeni ke 4,5 rokům vězení za ohrožování mravní výchovy, kuplířství a zločinné spolčení. Oba ale podali žádost o odklad nástupu do vězení ze zdravotních důvodů a byli víceméně úspěšní. Ladislavu Kirschnerovi soud totiž odklad přiznal. „Odklad platí do února 2008,“ potvrdila tachovská soudkyně Michaela Řezníčková, která muže vloni odsoudila.

Jiří Kirschner měl do vězení v Plzni na Borech nastoupit 7. května letošního roku. „Podal žádost o odklad , ale ta mu byla zamítnuta, do vězení měl nastoupit začátkem června,“ informovala soudkyně Řezníčková. Soud ovšem obdržel 18. června od Jiřího Kirschnera další žádost o odklad nástupu trestu. O té dosud soud nerozhodl. Bratři Kirschnerové jsou nejpřísněji potrestanými osobami. U soudu ale stálo v téže věci celkem 15 lidí propojených s nočními kluby Octavia a Mephisto v Rozvadově. V říjnu 2004 zatkla speciální policejní jednotka 10 osob, později si obvinění vyslechlo dalších pět.

„Na lavici obžalovaných usedli nejen majitelé budov, kde noční podniky fungovaly, ale také účetní, nebo provozní zaměstnanci z klubů a barmani,“ zmínila soudkyně Řezníčková. Všichni kořistili i z peněz, které vydělaly prostitutky. Policie celý gang sledovala od ledna 2004. Klíčovými důkazy byly odposlechy telefonů. Z nich policie zjistila, jak se dívky do nočních klubů dostávaly, a kolik komu odevzdávaly peněz. Jiří a Ladislav Kirschnerové, měli jít původně do vězení na 3,5 roku, navíc každý z nich dostal finanční trest a měl zaplatit dva miliony korun.

Odsouzení se později odvolali k soudu vyšší instance, ten jim sice finanční tresty snížil, ale přidal každému rok trestu. V celé kauze byli nejměkčími rozsudky potrestání lidé, kteří ve zločinecké hiearchii stáli nejníže – barmanky nočních podniků. Ty kupovaly a rozdávaly kondomy. Dostaly maximálně půlroční podmíněné tresty. Odsouzení sourozenci Kirschnerovi od počátku popírali, že by udělali něco protiprávního. „Legálně jsme podnikali. V Rozvadově je plno dalších nočních podniků, ale policie se zaměřila jen na nás,“ argumentovali vloni, když stáli v Tachově před soudem. Na Tachovsku kvete prostituce od otevření hranic se SRN v roce 1990. Německé klientele vyhovují nízké ceny. Půl hodiny sexu stojí jen 50 euro.