Trojice mladých kluků z Tachova Antonín Mareš, Stanislav Mareš a Tomáš Maršálek, obnovuje stávající trať pro terénní kola, která za léta neudržování zarostla travou a byla z velké části zničena. Tak informoval Deník před nějakým časem. V loňském roce proběhly úpravy v podobě sekání, dále bagr obnovil starou trať a několik dalších drobných úprav. Počasí k práci přeje a tak se do budování opět pustili a s prací jsou zase o kus dál.

„Zbytek práce a úprav jsme chtěli nechat na jaro, až sleze sníh, ale jelikož je zima teplá a bez sněhu, začali jsme už v lednu. Dostali jsme kůly od jednoho pána ze Stráže, takže jsme udělali pár skoků na snowboard a lyže, opravili jsme grind box a další překážky se tvoří. Dále jsme zapracovali na opravě  kadibudek," řekl Deníku člen skupiny Stanislav Mareš.
Jelikož je v Tachově pro fourcross jediné místo, a to na Vysoké, dali se dohromady a začali na trati pracovat. Nejbližší trať je v Mariánských Lázních. Takže pro tachovské daleko.

Na pomoc těmto mladíkům se našla i finanční podpora.

„Poděkoval bych sdružení PrvníPěší.cz a kapelám Ubožák, Donnie Darko a Yoko Phono a pak klukům, co pořádali koncert U Holečků v Tachově, což je Jan Mucha a kapely," poděkoval Mareš.
Další úpravy na Vysoké jsou plánovány na jaro.