Na Petříně sice v sobotu nad divizním celkem domácích vyhráli 2:1, ale herně to drhlo. „V naší hře bylo hodně chyb, ztráceli jsme často míče. Na tom musíme zapracovat,“ připustil domažlický kouč Pavel Vaigl.

„Bylo vidět, že to byl první zápas po třech měsících,“ doplnil trenér Jiskry s tím, že dál ale budou nabírat hlavně kondici.

Zimní příprava: Petřín Plzeň  - Domažlice 1:2.Zimní příprava: Petřín Plzeň - Domažlice 1:2.Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Na Petříně navíc postrádal svoji největší hvězdu, nemocného Davida Limberského, a kvůli vleklým zdravotním trablům chyběl i jeho parťák ze stoperské dvojice Marek Bauer. „Budeme se muset poohlédnout i po stoperovi,“ připustil Pavel Vaigl, jenž si na startu přípravy přál sehnat především útočníka místo Dušana Pince, který odešel na Slovensko.

V ROCE 2016 slavili Ondřej Vaněk (zcela vlevo) a David Limberský (vpravo) mistrovský titul s plzeňskou Viktorií. Pak se jejich cesty rozešly, teď se můžou spojit v Domažlicích.
Domažlice lákají na jaro bývalého reprezentanta Vaňka

Teď tedy řeší i defenzivu. „Máme připravené nějaké varianty, jednáme i s Viktorkou,“ doplnil trenér Vaigl, ale konkrétní být nechtěl.

Jen potvrdil, že od začátku února by měl s Domažlicemi začít trénovat bývalý reprezentant Ondřej Vaněk. Zatímco u Limberského se nejedná o žádný vážný problém, Bauer se zraněním kyčle laboruje už delší dobu. Hrát stále ještě nemůže ani Egon Vůch, jenž se vrací po operaci kolena, a mimo hru byl i Martin Rychnovský a chyběl i nemocný brankáš Lukáš Brych.

Zimní příprava: Petřín Plzeň  - Domažlice 1:2.Zimní příprava: Petřín Plzeň - Domažlice 1:2.Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Na plzeňském Petříně nastoupili na stoperech Jakub Teršl a jinak krajní bek Martin Hrubý. O víkendu hrají Domažlice přípravný zápas na hřišti rezervy prvoligových Českých Budějovic. Béčko Dynama hraje divizní skupinu A.

Z podzimu ČFL: Vltavín - Viktoria Plzeň B (červenomodří).
Po debaklu přišla vysoká výhra. Trenér chválil jednotlivce i týmovou součinnost