Fotbalisté pražské Aritmy, se kterými měli borci z FC Rokycany změřit síly, zrovna odjížděli do Berouna k jinému utkání s místním Unionem Český Lev. „Nepříjemnost. Na straně Aritmy došlo k chybě, utkání s námi prý měli v plánu odehrát až příští sobotu,“ vysvětloval rokycanský trenér Milan Dejmek.

Z archivu: FC Rokycany (hráči v zelených dresech) hraje v sobotu od 11 hodin na půdě pražské Aritmy.
Turnaj ve stolním tenise vyhrál gólman Houdek. Teď jdou fotbalisté na Aritmu

Ten ovšem bral nevšední situaci jako ze seriálu Okresního přebor s humorem. Nic jiného mu také nezbývalo. „Otočili jsme se a šli si zatrénovat,“ usmíval se.

Z archivu: Fotbalisté Rokycan (hráči v zelených dresech) přijeli do Prahy zbytečně.Z archivu: Fotbalisté Rokycan (hráči v zelených dresech) přijeli do Prahy zbytečně.Zdroj: Vlaďka Štychová

Následně prozradil, že jeho družinu přípravná bitva s Aritmou skutečně čeká, a to v sobotu 26. února od 11 hodin na hřišti soupeře. Snad už to klapne…

„Ještě teď operativně řešíme zápas s devatenáctkou Viktorie Plzeň. S ní bychom měli hrát ve středu od šesti nebo od půl sedmé večer doma v Husových sadech. Je to však teprve v jednání,“ poznamenal Milan Dejmek.

Stále tak platí, že desátý tým podzimní části FORTUNA divize A odehrál v přípravě na jaro čtyři zápasy s bilancí dvou výher (Radnice 9:0, Tochovice 5:1), jedné remízy (Dobříš 1:1) a jedné porážky (třetiligová Slavia Karlovy Vary 1:4).

Fotbalisté Slavoje Mýto o víkendu hrát nebudou.
Slavoj do Berouna nejede. V deseti lidech by to nemělo cenu, vysvětlil trenér