A vy máte jedinečnou možnost zapojit se do virtuální hry a podpořit Baník Stříbro, jediného zástupce tachovského okresu v krajském přeboru.

Pandemie koronaviru sice sezonu amatérských soutěží předčasně ukončila, nicméně Deník se s tím nehodlal jen tak smířit. Fotbalový ročník 2019/2020 v krajském přeboru jsme se tak rozhodli dohrát. I když netradičně…

O co vlastně jde?

Šestnáct týmů, které letos bojovaly mezi krajskou elitou, jsme rozhodili do dvou skupin po osmi. Ptáte se, jak jsme přišli na výběr jednotlivých osmiček? Vlastně náhodně.

Kontrola pendlerů a razítek na negativních testech ve Všerubech.
S testem jela přes hranici jen hrstka lidí

Aktéři prvních čtyř zápasů úvodního kola letošní sezony, jak jsou uvedeni na stránkách fotbal.cz, byli přiřazeni do skupiny A, zbylé týmy do skupiny B.

Vy, naši milí čtenáři, teď můžete hlasovat, kdo má nejvíce fanoušků, kterému klubu fandíte, anebo ke komu chováte největší sympatie. Je úplně jedno, jak přesně otázku formulujeme. Do velkého finále postoupí z každé skupiny čtyři nejlepší týmy, které získaly nejvíce hlasů a následně budou bojovat o titul nejoblíbenějšího klubu krajského přeboru.

Kdo má tedy nejvěrnější a také nejorganizovanější fanoušky?

Hlasovat můžete do 10. května do 12 hodin. Pak vzplane finálový boj, kde půjde o všechno.

Dobová popiska: Fotbalistky Slavoje Chodová Planá se poprvé na jaře představily doma.Ve smolném utkání podlehly Měčínu 0:1. Branku soupeře se nepodařilo pokořit ani Veronice Regulové.
RETRO 13 – Ženy opět neskórovaly