„Utkání jsme si užili. Od začátku jsme hráli s chutí,“ řekl klubovému webu trenér domácích Jaroslav Pták.

Za mírného, ale vytrvalého deště se Tachovu podařilo vyhrát první půli 4:0 a ve druhé části hry přidal ještě pět branek.

„Dařilo se nám dobře kombinovat a vytvářet si množství šancí, z nichž jsme do poločasu proměnili čtyři. Dařilo se nám zastavovat pokusy o brejky v bezpečné vzdálenosti od naší branky. Mám radost z toho, že jsme druhý poločas byli stále hladoví a koncentrovaní, což se nám v minulých zápasech doma v druhých poločasech moc nedařilo. Přidávali jsme další branky po hezkých kombinacích a užívali jsme si naši dobrou formu,“ uvedl tachovský trenér.

Lukáš Hudec (číslo 11) proti Tlumačovu.
Nýrsko už nemělo co ztratit, vysvětlil Hudec dramatický závěr zápasu

Oproti předchozím zápasům změnil rozestavení, aby mužstvo bylo ještě ofenzivnější a variabilnější. „Vyplatilo se to. Stále se učíme nové věci a já jsem za sebe moc rád, že mají kluci velkou chuť a baví je to. Přesto musíme být pořád pokorní a dál intenzivně pracovat. Čekají nás brzy náročné zápasy, a tak doufám, že na ně budeme dobře připravení,“ prohlásil Jaroslav Pták.

Další zápas mají fotbalisté Tachova na programu v sobotu od 16.30 hodin doma proti Holýšovu.

Fotbalisté SK Slavia Vejprnice (na archivním snímkuhráči v červeno-bílých dresech) porazili v 7. kole krajského přeboru soupeře z Baníku Stříbro 4:2.
OHLASY Z PŘEBORU: Tachov smetl Lhotu, Baník Stříbro prohrál na půdě Vejprnic