Toho se měl podle deníku Blesk dopustit na pětačtyřicetiletém muži minulý týden ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku. Policie už celý konflikt vyšetřuje.

Její mluvčí Petr Jaroš ale nechtěl věc komentovat. Baroš prostřednictvím svého advokáta popírá, že by muže udeřil. „Věc stále šetříme, nebudeme poskytovat žádné další informace,“ řekl ČTK Jaroš.

Utkání 4. kola první fotbalové ligy: SFC Opava - Baník Ostrava, 2. srpna 2019 v Opavě.
Slezské derby v Opavě vyhrál Baník. O gólech rozhodovalo video

Také v Baníku věc pozorně sledují. „Záležitostí už se zabývá policie a hráč další postup svěřil svému právnímu zástupci Petru Kaustovi. Baník se do vyšetření incidentu nebude k žádným bulvárním spekulacím vyjadřovat,“ uvedl mluvčí ostravského klubu Marek Lorenc.

Předsezonní tisková konference FC Baník Ostrava, 10. července 2019 v Ostravě. Na snímku Milan Baroš.Zdroj: Deník / Lukáš Kaboň

Advokát Kausta ČTK řekl, že Baroš odmítá, že by někoho napadl či udeřil. „To, co dotyčný povídá, není pravda. Jsou na to důkazy. Pan Baroš je přesvědčený, že policejní vyšetřování to prokáže. Pak na svou obranu přijme patřičné právní kroky. Bude se bránit nepravdivému nařčení,“ řekl Kausta.

Chátrající administrativní budova a zdravotní středisko bývalé šachty u heřmanické točny trolejbusů.
Heřmanická chátrající šachta pro lehký průmysl? Někdy snad...

Podle Blesku si muž na recepci stěžoval na hluk, který skupina, v níž prý byl i Baroš, v noci v hotelu dělala, a sám hráč jej měl udeřit pěstí do krku.

Fotbalista ale deníku řekl, že muž se k hostům hotelu choval nevhodně a on jej na to jen upozornil. „Kategoricky však vylučuji, že bych tomuto muži nadával nebo že bych ho udeřil pěstí,“ uvedl Baroš. Policie má údajně k dispozici záznam z kamery.

Nedokončený úsek Prodloužené Rudné. Ilustrační foto.
Prodloužená Rudná má být hotová za rok v létě