Oddíl Zápasu Stříbro reprezentovali na Mezinárodním turnaji juniorů „Memoriál Veselého a Urbana" v Praze dva borci a oba byli na stupních vítězů. Lukáš Adam zvítězil, Jan Matějka skončil třetí.

Mezinárodního turnaje kadetů v zápase ve volném stylu se zúčastnili kromě českých klubů také borci ze Slovenska. Byl kvalitně obsazen a o to je úspěch stříbrských borců cennější.

V hmotnosti do 74 kg Lukáš Adam vybojoval první místo. „Lukáš předvedl výborná utkání. Zcela jasně, s převahou zvítězil ve čtyřech duelech a upevnil si tak pozici v reprezentaci. Naopak Jan Matějka nepochopitelně prohrál se svým rivalem z pražského Bohemians a tak svému soupeři opět pootevřel dveře do užšího reprezentačního výběru," řekl k vystoupení obou borců trenér Tomáš Adam. „Nesmíme se nechat ukolébat. Máme stále co zlepšovat. Na tréninku musíme probrat zjištěné technické nedostatky z utkání, aby kluci byli na další soutěže ještě lépe připraveni. Chtěl bych jim poděkovat za vzornou reprezentaci našeho klubu a také města," řekl na adresu obou zápasníků Tomáš Adam.

Oba závodníci Zápasu Stříbro si na nečinnost nemohou stěžovat. Už v pátek totiž odjíždí v dresu reprezentace České republiky na kvalitně obsazený mezinárodní turnaj na Slovensko do Košic.