Jediný zástupce v krajském přeboru mužstvo B. Stříbro se představí v Plzni, kde se utká s místním týmem „energetiků“. Zápas SK ZČE Plzeň – B. Stříbro se hraje dnes od 15.00 hodin a řídí ho Cihlář.
Podzimní zápas na hřišti Baníku skončil nerozhodně 3:3 a penaltový rozstřel vyzněl pro hosty. Náš zástupce je po domácí prohře s TJ Přeštice předposlední a v boji o záchranu bude každý bod cenný. O jeho zisk se chtějí Stříbrští pokusit už dnes v Plzni. Podle nepotvrzených zpráv z kabiny Baníku má jeho trenér Jaroslav Patočka k dispozici kompletní kádr. „Bohužel, není tomu tak. Demjan si v přípravném utkání poranil kotník a dostal sádru. Jareš už dlouho laboruje také s kotníkem a celý týden netrénoval. Jinak bychom měli být kompletní,“ upřesnil momentální stav kádru stříbrský kouč, jenž by musel při absenci Jareše výrazně zasáhnout do složení obrany a záložní řady. Přesto jedou Stříbrští do Plzně s odhodláním „urvat“ body.
„V naší situaci je každý bod dobrý, pro nás by měl i jeden cenu zlata. Uvidíme ale, jak se bude utkání vyvíjet. Já ale věřím hráčům, že zopakují bojovný výkon z domácího utkání s TJ Přeštice a ještě přidají něco navíc,“ je optimistou Patočka.