Fotbalisté Baníku  Stříbro nezvládli klíčové utkání a hrozba přímého sestupu se přibližuje. V nedělním utkání proti S. Městu Touškov dokázali zahodit i „nemožné" a jedna chyba v obraně rozhodla, že domácí prohráli 0:1.

I přes kombinovanou sestavu začali Stříbrští dobře. Hned v úvodu zápasu vyzkoušel pozornost brankáře hostů Vraštil. Na druhé straně měl práci s přímým kopem Hauera gólman Kos. V 10. minutě  Kohut našel Vraštila, který však v těžké pozici pálil nad. Ve 23. minutě trefil Florus boční síť touškovské branky. Postupem času se hra uklidnila, obránci na obou stranách byli pozorní a  nedopustili žádné zakončení. Ve 35. minutě poslal Tyr míč za obranu, Vraštil s Petraškou však brankáře Touškova nepřekonali. Ve 40. minutě utekl stříbrským obráncům Vávra, jeho střela skončila jen těsně vedle domácí branky! Závěr poločasu, jak tomu už bývá u Baníku pravidlem, domácí nezvládli a inkasovali. Po lajně utekl Chvojka, načechral míč a Kos si ho ke své smůle srazil do sítě – 0:1.

Do druhého poločasu, zřejmě v důsledku gólu do šatny, nenastoupili Baník stejně aktivně jako v prvním. Místo dění na hřišti tak diváci spíše sledovali řádění fanoušků hostů na tribuně. Blízko k vyrovnání byl Baník v 68. minutě. Přímý kop Průši se jen otřel o tyč! Vzruch v podobě šancí ke srovnání přinesly až závěrečné minuty. V 86. minutě trefil Florus z úhlu jen boční síť branky hostů. V 90. minutě našel Bůžek střídajícího Andrleho, který však tísněn obránci pálil z malého vápna nad! V nastaveném čase měli blízko k vyrovnání Florus i Andrle, bohužel velký závar před brankou hostů v kýžený vyrovnávací gól nevyústil. Hosté mohli naopak z protiútoku přidat pomyslnou gólovou tečku. Kos však únik Chvojky skvěle zlikvidoval.

„Už bych se opakoval. Co my nedokážeme proměnit je až zarážející. Nedostaneme míč do branky z „pětky", ale už ani téměř z brankové čáry," žehral na špatnou koncovku jeden z trenérů Baníku Milan Tůma. „Situaci jsme si hodně zkomplikovali, ale musíme bojovat dál. V Nýrsku nás čeká těžké utkání, ale potřebujeme bodovat, abychom se vyhnuli přímému sestupu," je si vědom vážné situace Tůma.

B. Stříbro – S. Město Touškov 0:1
Poločas: 0:1. Branka: Chvojka. Rozhodčí: Plzák. ŽK: 1:5. Diváci: 80.
Baník: Kos – Kertis, Vraštil (66. Petrák), Hruška (83. Andrle), Petraška, Tyr, Kohut (46. Balogh), Florus, Blažek, Bůžek, Průša.   Trenéři Patočka a Tůma.

Karel Lukeš