Hodinu byl stříbrský Baník v utkání s SSC Bolevec domácímu favoritu více než vyrovnaným soupeřem a držel šanci na bodový zisk. Přišly ale dva slepené góly Bolevce a Stříbro nakonec odešlo s debaklem 5:0.

V Plzni Na Prokopávce se Baník v 1. A třídě postavil jednomu z favoritu soutěže, ale na hřišti to nebylo znát. Hosté zaskočili Bolevec svou aktivitou a v průběhu prvního poločasu si vypracovali více příležitostí než soupeř. Velmi blízko ke vstřelení branek měl dvakrát Vraštil a slibnou příležitost promarnil i Florus. Domácí si vapracovali jednu velkou příležitost, ale Kos v brance Baníku byl na místě.

Po přestávce se obraz hry neměnil, ale zlom v utkání nastal po hodině hry. Na hřiště přišel v domácím dresu Šiml a prakticky „zařídil" v 61. a 62. minutě dva slepené góly. Hráč s divizní zkušeností sám jeden vstřelil a na druhý nahrál. Baník se snažil ještě zvednout, ovšem zůstalo jen při snaze. Po druhé žluté kartě musel ještě opustit hřiště Hřebík a v závěru zcela odevzdaný tým Baníku inkasoval další tři branky a odvezl si domů nepříjemný debakl.

„Pokud nedáme branku, nemůžeme pomýšlet na body. Až na ty neproměněné šance nemám klukům za hodinu hry co vytknout. Bohužel, nedokázali jsme pokrýt střídajícího Šimla, i když jsme na jeho hru byli připraveni. Poslední fázi hry ale strávit nemohu. Hraje se až do 90. minuty, ale kluci to na hřišti jednoduše „zabalili" a proto takový debakl," řekl k utkání jeden z trenérů Milan Tůma, jenž postrádal svého kolegu Jaroslava Patočku, kterého „sklátilo" virové onemocnění.

SSC Bolevec – B. Stříbro 5:0 (0:0).
Branky: Bublík 2, Thomayer, Šiml, Šnajder. Rozhodčí: Klička.  ŽK: 0:3. ČK: 0:1 (71. Hřebík). Diváci: 40.
Baník: Kos – Hřebík, Andrle, Šimek, Týr, Petraška, Brůžek, Demjan, Vraštil, Blažek, Florus. Střídali Průša a Slába.