V šestém kole 1. A třídy v kopané si stříbrský Baník „vyšlápl" na lídra tabulky S. Kralovice. Přesto, že se utkání pro domácí nevyvíjelo vůbec dobře dokázal zvítězit 4:2. Baník se dvěma vlastními góly postaral o vedení Kralovic, manko však smazal a výsledek ještě stačil otočit.

Zápas začal pro Baník smolně, když si Florus už ve třetí minutě dal vlastní branku a hosté byli v dalším průběhu silní v kombinaci.
Po přestávce přišel další nešťastný okamžik pro domácí kdy Ulč tečoval míč do vlastní branky. Deset minut na to Hřebík po rohu Pleška snížil a to Baník nakoplo. Ve zbytku utkání kraloval, výsledek otočil a ještě nevyužil další příležitosti ke skórování.

„O přestávce byla v kabině bouřka. Musela přijít, protože náš výkon snesl nějaké měřítko až když jsme snížili na 1:2. Pak už hráli kluci to co měli předvádět od začátku utkání. Na to jak jsme hráli do té doby špatně, bylo po našem snížení na hřišti jen jedno mužstvo a výsledek je nakonec pro soupeře ještě milosrdný," zhodnotil utkání vedoucí B. Stříbro Milan Tůma.

B. Stříbro – S. Kralovice 4:2
Poločas: 0:1. Branky: 64. Hřebík, 68. Eliáš, 77. Mikulovský, 79. Bůžek 3. vlastní Florus, 54. vlastní Ulč. Rozhodčí: Maroušek – Hodek, Kanta. ZK: 1:0. Diváci: 100.

Baník: Dostál – Ulč, Hřebík, Turek (54. Mikulovský), Florus, Petrlák (46. Bůžek), Pleško, Eliáš, Tůma, Pavlas, Kertis (75. Blažek). Trenér Aubrecht.