Stříbrský Baník přivezl z horké půdy Kralovic cenné tři body. V utkání 1. A třídy vstřelil všechny tři branky, když na vlastní Floruse odpověděl dvěma trefami střídající Bůžek. Vyrovnání „zařídil" po třech minutách na hřišti, vítěznou branku přidal o osm minut později.

Domácí na favorizovaný Baník „nastoupili" bez respektu a v prvním poločasu byli i lepším týmem. Vypracovali si také dvě velké příležitosti. Jednou se „vytáhl" stříbrský gólman Kostelníček, při druhé se domácí netrefili mezi tyče. Hosté zahrozili bombou Kertise, která skončila na břevně.

Druhý poločas už patřil Baníku, který měl územní převahu a vytvořil si slibné příležitosti. Paradoxně ale inkasoval první a to ještě vlastní brankou. Prudký centr Florus ve vzdušném souboji se soupeřem nešťastně tečoval a míč skončil v síti. Trenér hostů Aubrecht pak poslal na hřiště Bůžka a ten se odvděčil za důvěru dvěma brankami. Baník měl navrch a kdyby proměnili šance Eliáš a Petrlák, mohli Stříbrští odjíždět s daleko vyšší výhrou.

„Pořád to není herně ono, ale bojovností, vůlí, nasazením a srdíčkem dokážeme dovézt utkání do vítězného konce. Domácí „kousali" hlavně v prvním poločasu. Ve druhém už se projevila naše fyzická kondice. Je potěšující, že máme i na lavičce hráče, kteří při vstupu na hřiště dokáží oživit hru a prakticky i rozhodnout," chválil široký kádr vedoucí mužstva Baníku Stříbro Milan Tůma.

S. Kralovice-B. Stříbro 1:2
Poločas: 0:0. Branky: 52. vlastní (Florus) – 59. a 68. Bůžek. Rozhodčí: Kulhánek. ŽK: 0:0. Diváci: 150.

Baník: Kostelníček – Ulč, Pavlas, Florus, Hřebík, Eliáš (91. Blažek), Zaoral, Turek (74. Tůma), Pleško, Kertis (88. Petrlák), Mikulovský (56. Bůžek). Trenér: J. Aubrecht.