O víkendu zvedla oponu také krajská soutěž 1. A třídy ve fotbalu. Vedoucí tým soutěže, B. Stříbro, vstoupil do jarní části prohrou 0:2 v Horní Bříze.

V utkání byl Baník favoritem, ale domácí se proti lídru soutěže vytáhli a předčili ho hlavně v bojovnosti. Stříbrští se nedokázali prosadit v útočné fázi a proto odjeli z Horní Břízy s prázdnou. Domácí se ujali vedení po půl hodině hry. Po přestávce se čekal nápor Baníku, ale než mohl přijít tak šli domácí ve 48. minutě do dvoubrankového vedení a byli i v dalším průběhu utkání před brankou nebezpečnější.

„Rozhodla větší bojovnost a nasazení. My se nedokázali po nakopávaných míčích prosadit v útoku. Domácí středová řada byla pohyblivější, rychlejší a důraznější. Za celé utkání jsme si nedokázali vypracovat vyloženou brankovou příležitost. Nás ještě od výraznější prohry zachránil gólman Kostelníček a také neproměněné příležitosti domácího celku. Soupeř nás na menším hřišti, kdy ještě foukal silný vítr zkrátka předčil v bojovnosti. Jeho výhra byla zasloužená," řekl k utkání vedoucí mužstva Baníku Stříbro Milan Tůma.

SK Horní Bříza – B. Stříbro 2:0
Poločas: 1:0. Branky: 30. Macháček, 48. Zavadil. Rozhodčí: Konig – Křen, Kafka. ŽK: 2:0. Diváci: 80.

Baník: Kostelníček – Pavlas, Ulč, Hřebík, Florus, Kohut, Petrlák (46. Mikulovský), Eliáš, Pleško, Bůžek, Bláha (46. Kertis). Trenér: Josef Aubrecht.