Bývalý ligový hráč Slavie Praha, Teplic a Viktorie Plzeň naposled působil v Řecku. „Čekali jsme na transfer kartu z Řecka. Souhlas od Viktorky Plzeň jsme dostali a chybí jen dořešit administrativní záležitosti,“ potvrdil nám příchod posily trenér Milan Tůma. Třiatřicetiletý útočník by měl pomoci nováčkovi v cestě za záchranou a pikantní je, že se poprvé představí právě v derby. Diváci sobotního utkání FK Tachov a Baníkem Stříbro se mohou, kromě případného startu Roberta Vágnera, nač těšit.

Kromě fotbalového zážitku, o nějž se jistě postarají oba týmy, pro ně připravili příjemné překvapení i tachovští pořadatelé. V případě vítězství domácího týmu si každý fanoušek, který se prokáže platnou vstupenkou v hodnotě 30 korun, může v tamním bistru vyzvednout ´odměnu´ za povzbuzování domácího týmu - panáka medoviny.

Zajímavou akci připravilo vedení ´efkáčka´ také ve spolupráci se sázkovou kanceláří Tipsport. Ke vstupence za 30 korun obdrží prvních čtyři sta diváků tiket vsazený na neprohru domácích. Pokud tedy utkání Tachov - Stříbro skončí výhrou domácích nebo remízou, mohou si držitelé tiketu svou výhru (cca 50 korun) vsadit na jakékoliv jiné utkání na některé z poboček Tipsportu.

„Některé tikety v sobě navíc skrývají coby bonus kredit pro sázení. Zhruba každý desátý kolem 100 korun a každý stý 1000 korun,“ vysvětlil sportovní ředitel FK Tachov Petr Móži, který by rád pozval diváky do ochozů. „Derby mezi dvěma největšími městy našeho okresu už se tu dlouho nehrálo a rozhodně si zaslouží patřičnou diváckou kulisu.“

Související zprávy:

Stříbro přijede i s Vágnerem