Fotbalisté B. Stříbro klíčové utkání o záchranu v 1. A třídě nezvládli podle svých představ. S týmem Dioss Nýřany jen remizovali 2:2 a bod navíc po penaltovém rozstřelu přenechali hostům.
Neuběhla ještě ani minuta a po akci Floruse poslal Baník do vedení Demjan – 1:0. Domácí ale rychlý gól uklidnil až moc a Nýřanští byli postupně lepším týmem. Hosté se dočkali vyrovnání ve 13. minutě, kdy se trefil Cvachoušek. Dios byl nadále lepším celkem a když už se zdálo, že mužstva půjdou do kabin ze nerozhodného stavu, prosadil se ve 45. minutě opět Cvachoušek  – 1:2.
Po přestávce se hra Baníku zlepšila, ale vstřelit branku byl pro něho těžký úkol. Slibné příležitosti zůstaly nevyužité. V 80. minutě dokonce přestřelil prázdnou branku soupeře Demjan. Domácí se přeci jen dočkali tři minuty před koncem, kdy pokutový kop proměnil Hřebík – 2:2. Stříbrští mohli ještě výsledek zápasu ještě otočit, ale také Týr netrefil prázdnou branku.
„Z naší strany byl první poločas hodně špatný, rychlé vedení nám více ublížilo než pomohlo. Hosté byli pohyblivější, zkrátka nás předčili ve všech směrech. Vyvrcholením naší slabé hry bylo inkasování branky do šatny. Ve druhé půli nastalo z naší strany zlepšení, ovšem špatná koncovka nás trápí celou soutěž a tento zápas nebyl výjimkou. Co my nedokážeme proměnit. To jsou stoprocentní příležitosti, ale my je zahodíme. Bohužel, nevydařily se nám ani penalty a máme jen bod," posteskl si zklamaný trenér Baníku Jaroslav Patočka.
B. Stříbro – Dioss Nýřany 2:2  (PK 2:4)
Poločas: 1:2. Branky: Demjan, Hřebík – Cvachoušek 2. Rozhodčí: Duda.  ŽK: 2:7. ČK: 0:2. Diváci: 80.
Baník: Kos –  Šimek, Honzík, Andrle, Hřebík, Petraška, Bůžek, Týr, Blažek, Demjan, Florus. Střídali Hruška, Vraštil a Slába. Trenéři Tůma a Patočka.