Výhra 5:0 v Sušici posunula FK Tachov na čtvrté místo divize a to si chtějí fotbalisté z města „husitů" udržet i po domácím zápase s Jindřichovým Hradcem. Výkop na městském stadionu je v 16.00 hodin.

Domácí půjdou do utkání proti třináctému celku tabulky s kompletním kádrem. „Menší problémy má jen Jarda Malý, ale do zápasu by měl být připraven. Jinak jsou všichni hráči v současné době v pořádku. Čekají je ještě dva tréninky, tak uvidíme. Věřím, že budou všichni v pořádku a připraveni," řekl ke kádru trenér FK Tachov Zdeněk Bečka, který varuje před podceněním soupeře.

„Jeho umístění nás nesmí ukolébat. Soutěž je hodně vyrovnaná. Do každého zápasu musíme jít s pokorou, ale také se zdravím sebevědomím. Mužstvo má svou kvalitu, ale tu musí předvést především na trávníku," má jasno tachovský lodivod, který soupeře „naživo" neviděl, ale zprávy o jeho hře má podrobné. „Je to bojovný celek, který sází hodně na obranu a rychlé protiútoky. Má sice hrozivé skóre, ale vedle debaklu s Novou Vsí (0:8), inkasoval čtyři góly s Chebem a Pískem. V posledních kolech prohrával o branku, nebo hrál bez branek. V posledním kole porazil Petřín. My se musíme soustředit na náš výkon a snažit se co nejdříve vstřelit branku či dvě," dodal Bečka.
Utkání se hraje v sobotu od 16.00 hodin a řídí ho Musil.