Okresní derby dvou zástupců Tachovska v 1. A třídě skončilo nejtěsnější výhrou Rozvadova. Hosté z Chodského Újezdu inkasovali pět minut před koncem utkání z hlavy střídajícího Horáčka.
Na podmáčeném trávníku, hráči spíše předvedli bojovný výkon, než fotbalovou krásu. Oba týmy si vytvořily několik příležitostí, ale ty zůstaly dlouho nevyužité. O vítězi tak rozhodla šťastná branka Horáčka, když míč z jeho hlavy zapadl pod břevno.

Hosté začali aktivně a už ve třetí minutě museli domácí po akci Ovčačíka odvracet na rohový kop. Pět minut na to se v příležitosti ocitl Trejbal, ale Benda míč vytěsnil na tyč. Domácí se „rozjížděli" hodně pomalu a průnik Čížka ze 14. minuty odvraceli hosté s vypětím sil na rohový kop. O dvě minuty později vyzkoušel pozornost gólmana hostů Mráček a to už domácí získávali mírnou převahu. V 19. minutě po akci Viterny měl „loženku" Janoušek, který trestuhodně netrefil mezi tyče. Hosté se snažili o protiútoky, ale ty končily v jejich zárodku. Výjimkou byl průnik Chvala a jeho střela vedle branky. Vzápětí na druhé straně centrovaný míč Kabourkem skončil na tyči branky překvapeného Slivoně.

Po půlhodině hry zahrával Janoušek trestný kop a jeho pokus skončil ve zdi hostů. Ti se snažili o protiútoky a při akci P. Pikla se dožadovali pokutového kopu za ruku jednoho z obránců Rozvadova. Píšťalka rozhodčí zůstala němá stejně jako při střetu domácího gólmana Bendy (po jeho předchozí chybě) a pronikajícího Pešty. Běžela 41. minuta a Kabourek dostal míč na nohu do míst odkud by se mělo skórovat. Jeho slabé zakončení kryl gólman. V závěru poločasu zahrával trestný kop Čížek a trefil jen břevno.

Začátek druhého poločasu patřil domácím, Čížek a ani Slowik se však o změnu skóre nepostarali. V 51. minutě vychytal na opačné straně Benda rychlého P. Pikla a o čtyři minuty později se dostal do příležitosti P. Pikl a hned po něm J. Pikl. Neuspěl ani domácí Főldeši a pokus hostujícího Kurčíka gólman kryl. V 67. minutě měli gól na kopačce Janoušek a po něm i Slowik. Na ukazateli ale stále svítily dvě nuly. O minutu později se blýskl chytrou hlavičkou Chval, ale Benda skvělým zákrokem zabránil gólu. Domácí trenér Chada pak poslal na trávník J. Horáčka a ten se hned dostal do slibné příležitosti. Nedal a nevedlo se ani Kabourkovi. Hosté předvedli rychlý protiútok v 80. minutě, ale P. Pikl nezakončil.

Rozvadovští šli za výhrou, ale dávali Chodskému Újezdu prostor pro protiútoky. V 83. minutě si po jednom z nich domácí příznivci opět oddychli. Pět minut před koncem přišlo nedorozumění v obraně hostů, Slivoně se dostal daleko z branky, Horáček jej z hranice šestnáctky hlavičkou přehodil a bylo rozhodnuto. Závěr už změnu skóre nepřinesl.

TJ Rozvadov–TJ Chodský Újezd 1:0
Poločas: 0:0. Branka: Horáček. Rozhodčí: Černý. ŽK: 2:4. Diváci: 100.

Rozvadov: Benda – Viterna, Kabourek, Bronec, Slowik, Hobza, Janoušek (72. Horáček), Mráček, Főldeši (72. Jedlička), Čížek (90. Svoboda), Křehlík. Trenér Chada.

Ch. Újezd: Slivoně – Beneš, L. Pikl ml. (46. L. Pikl st.), Hanko, Chval, Trejbal, Ovčačík, J. Pikl, Kurčík, P. Pikl, Pešta (87. T. Medek). Trenér Dufka.