V předposledním přípravném utkání zajížděli fotbalisté FK Tachov na hřiště třetiligového mužstva 1. FC Karlovy Vary. Domácí zvítězili 2:1.

Hrálo za nepříznivého počasí. Neustále sněžení a těžký terén poznamenaly úroveň utkání. V prvním poločasu byli lepším týmem domácí, po přestávce měli navrch hosté. Zatímco domácí dvě příležitosti proměnili, Tachov byl v koncovce méně úspěšný. Varští ve druhém poločasu zvýšili na 2:0, ale vzápětí Hutta snížil. Tím se brankový účet zápasu uzavřel.  

„Utkání bylo ovlivněno nepříznivým počasím a ne příliš dobrým terénem. Byla to škoda, Karlovy Vary jsou kvalitním soupeřem a na lepším terénu by se hrál určitě lepší fotbal. V případě proměněných brankových příležitosti by mohl být výsledek pro nás příznivější, ale na druhou stranu musím hráče pochválit za nasazení, bojovnost a dodržování taktických pokynů. Ukazuje se, že s blížícím se startem jarní části sezóny kvalita našich výkonů stoupá a byli bychom rádi, kdyby vyvrcholila v prvním mistrovském utkání proti Benešovu," chválil tým trenér Tachovanů Zdeněk Bečka.

 "Kvalitnější z naší strany byla druhá polovina utkání, kdy jsme byli lepším mužstvem a samotní hráči se přesvědčili o tom, že jsou schopni odehrát kvalitní utkání i se soupeřem z vyšší soutěže. Doufám, že výkon v tomto utkání nás povzbudí do další práce. A bude už jen na nás, abychom tyto výkony předváděli i v mistrovských zápasech," dodal k utkání Bečka. 

1. FC Karlovy Vary – FK Tachov 2:1
Poločas: 1:0. Branky: Michna, Zikán – Hutta. Rozhodčí: Nehasil. Diváci: 30.
Tachov: Bobčík – Ruda, Kaše, Šácha, Malý, Habart, Viterna, Žemlička, Mančál, Folejtar, Tušl. Střídali Földeši, Hutta, Bořil, Dvořák, Pták.