Do bojů jedenáctého kola fotbalové 1. B třídy zasáhlo všech pět zástupců Tachovska. Nejlehčí k cestu k bodům měla mít Chodovka, ale proti poslední Kdyni se „nadřela". Rezerva Tachova si poradila s Tlumačovem a Sparta nesmírnou bojovností získala pod Čerchovem dva cenné body. Nedařilo se přimdskému Tatranu a hlavně Stříbru. Baník se po prohře ve Zbůchu propadá do suterénu tabulky. Naopak, její čelo okupují tři zástupci Tachovska.

Ladislav Buday, trenér Sj. Chodová Planá: „Do utkání jsme vstoupili velice vlažně. Zřejmě pocit, že hraje první s posledním jsme si nedokázali přihrát. Přesto jsme šli do vedení. Po povedené kombinaci přišel centr do vápna a zakončoval hlavou Chval. Soupeř podnikal nebezpečné kontry a po jednou z nich v 16. minutě vyrovnal. Po zbytek zápasu jsme si vytvořili několik šancí, ale bez gólového efektu. Trefili jsme dvě břevna, nakonec přeci jen strhli vedení na svou stranu. V 65. minutě opět hlavou vsítil branku Radil. Utkání jsme poté dotáhli do vítězství. Hráči si výhru vydřeli. Chválím celý tým, který si poradil s absencí tří hráčů, za bojovnost, když nám to tentokrát nešlo herně jak bychom si představovali."

Radek Šedivý, trenér B. Stříbro: „S výkonem mužstva jsem dlouhodobě nespokojený a to hlavně s obrannou činností, kdy hráči neplní své úkoly a lehce pouštíme soupeře do brankových příležitostí. Ve Zbůchu totálně selhala obrana, kdy jsme nebyli schopni reagovat na dlouhé nakopávané míče za obranu a z těchto jsme dostávali branky."

Alexandr Hepfel, trenér FK Tachov B: „Po dvou porážkách to byl z naší strany zase jeden z lepších zápasů. Brzo jsme vedli 2:0 a měli zápas pod kontrolou. Jako už tradičně po naší hrubé chybě soupeř do poločasu snížil. Ve druhé polovině utkání jsme brzy přidali třetí branku a zápas dovedli do vítězného konce. Soupeř stačil v závěru jen zmírnit porážku, po naší další hrubce. S výsledkem jsem spokojený. Až na pár nepochopitelných zkratů i s předvedenou hrou. Branky, které dostáváme, nejsou výsledkem tlaku soupeře, ale od nás „dárky", které se nedají odmítnout. Bohužel se ty samé chyby opakují skoro v každém zápase."⋌

Ludvík Jüthner, předseda Sp. Dl. Újezd: „Zásluhou zranění a chřipce jsme odjeli do Klenčí pouze s jedenácti hráči včetně náhradního gólmana. Hrálo se na těžkém blátivém terénu, kde nešlo příliš kombinovat. Přesto jsme první poločas byli lepším mužstvem a ze čtyř šancí proměnili jen jednu. Soupeř se prezentoval střelami z dálky a případnými dorážkami, které kryl brankář Mrázek. Začátek druhého poločasu nás zastihl nepřipravené a domácí hned na začátku vyrovnali z hodně sporné penalty. Po několika dalších minutách šli už do vedení po standardní situaci a naší nepovedenou patnáctiminutovku završili pěknou střelou k tyči na 3:1. Kluci se však nevzdali a po bojovném výkonu jsme mohli snížit z penalty, bohužel tu jsme neproměnili. Dále jsme domácí tlačili k jejich vápnu a výsledkem byla branka na 3:2, která byla nejdříve uznána, ale vzápětí odvolána pro ofsajd. V této chvíli jsme čím dál častěji útočili a i přes řadu sporných odmávaných a odpískaných ofsajdů se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Pět minut před koncem se hrdinou stal náhradní brankář Hlůžek hrající na hrotu, když po centru vlétl do souboje s domácím obráncem i gólmanem a vyrovnal na 3:3. Penaltový rozstřel byl až do páté série vyrovnaný, kdy všichni hráči s přehledem proměnili, v šesté „rozhodl" domácí brankář, který nedal a my se tak mohli radovat z dvou bodů." ⋌

Jan Sopko, trenér T. Přimda: „Soupeři jsme darovali tři body. Domácí byli hratelný soupeř, ale výkon mužstva postrádal bojovnost a kvalitu. Náš herní projev a výsledek je pro mne velkým zklamáním."

Fakta a sestavy najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.