Fotbalisté FK Tachov prožívají náročný týden. V sobotu uhráli remízu v Chrástu, ve středu prohráli v dohrávce v Rokycanech 3:2 a v sobotu přivítají poslední celek průběžné tabulky. V utkání s Přední Kopaninou jsou domácí jasným favoritem.

Trenér Tachovanů Zdeněk Bečka přišel v utkání s Rokycany o Tušla, který byl vyloučen po druhé žluté kartě a to znamená disciplinární stop.

„Věřím, že ostatní budou k dispozici, alespoň si nikdo po utkání v Rokycanech nestěžoval," řekl ke stavu kádru tachovský kouč,  který věří, že prohra v derby hráče nepoznamená. „Co se týče herního projevu kluci vědí, že podali velmi solidní výkon. Že zápasy nevyšly výsledkově je další věc. Ani ve středu tomu nebylo v Rokycanech jinak. Bohužel, „Dvořka" (Dvořák, pozn. aut.) neproměnil tutovku, mohli jsme si odvézt bod. Mne  mrzí více domácí ztráty," vrátil se ještě k derby trenér.

Do Tachova zajíždí poslední tým, lze od něho očekávat jen urputné bránění a hra na brejky.

„Jako vždy to bude o první brance. Musíme se soustředit, být koncentrovaní od úvodu zápasu a hlavně trpěliví. Věřím, že utkání zvládneme a rozloučíme se s našimi příznivci výhrou," je optimistou Bečka.