K první herní prověrce nastoupili fotbalisté TJ Rozvadov proti Slavii Vejprnice a zvítězili zásluhou dvou branek Čížka a Janouška 4:3.

Na dobře připravené umělé trávě se hrál dobrý fotbal a zápas nebyl poznamenán tím, že mužstva podstoupila první herní přípravu. Příjemným překvapením to bylo pro příznivce Rozvadova, kdy se jejich fotbalisté sešli prakticky po třetí a předvedli kvalitní fotbal. „První poločas byl z naší strany velmi dobrý, zejména prvních pětadvacet minut sneslo to nejpřísnější měřítko," neskrýval spokojenost trenér Rozvadova Miroslav Chada. Jeho svěřenci šli do vedení zásluhou Janouška, kdy domácí předvedli kombinační parádu. Na 2:0 zvyšoval hlavou Čížek, ale ještě do poločasu hosté snížili – 2:1.

Po přestávce to byl opět Janoušek, který zvýšil vedení Rozvadova na rozdíl dvou branek. Slavia dokázala ještě jednou snížit, ale poslední slovo ze strany domácích měl opět Čížek, jenž postupoval sám na branku a zvýšil na 4:2. Hosté ještě v závěru zápas zdramatizovali, ovšem Rozvadov už výhru udržel.

„Jak už jsem řekl, první poločas byl z naší strany lepší než druhý, ale i po přestávce jsme dokázali se soupeřem držet krok a celkově byl výkon kluků dobrý. Máme úzký kádr a po zranění Viterny jsme dohrávali posledních patnáct minut v deseti. Chtěl bych klukům poděkovat za zodpovědný přístup k přípravě a předvedený výkon," zhodnotil zápas Chada.

TJ Rozvadov – Sl. Vejprnice 4:3
Poločas: 2:1. Branky Rozvadova: Janoušek 2, Čížek 2. Diváci: 20.
Rozvadov: Benda – Mráz, Hobza, Bronec, Svoboda, Viterna, Slowik, Kabourek, Mráček, Čížek, Janoušek.