desátém kole krajské soutěže 1. B třídy ve fotbalu se hrálo okresní derby ve Stříbře. Také další dvě mužstva Tachovska se představila na domácím hřišti. Z výhry se radoval jen Baník, Sparta remizovala a přimdský Tatran opět prohrál.

Derby na Baníku rozhodla lepší koncovka domácího týmu. Bezdružičtí měli v první půli střelecké příležitosti, ale v utkání padaly branky až po přestávce. Baník byl důraznější, zásluhou Kertise a Bláhy si připsal si tři body.

Dlouhý Újezd proti nebezpečnému Postřekovu sice dokázal smazat dvoubrankové manko, ovšem penaltový rozstřel nezvládl.

V podhradí podal domácí Tatran solidní výkon, ale na body to stejně nestačilo. Přimdští měli tentokrát i smůlu v koncovce, hosté byli v utkání šťastnější.

Jak viděli utkání trenéři a bafuňáři týmů z Tachovska?

Jan Michalčák, trenér J. Bezdružice: „Spousta nevyužitých šancí v prvním poločase. Naše hra nebyla tak agresivní jak minulém utkání. V tomto vypjatém duelu rozhodlo, kdo dá první branku vyhraje."

Milan Tůma, vedoucí mužstva B. Stříbro: „Žádný fotbalový zážitek to nebyl. V utkání plném nepřesností byli hosté v první půli lepší. Čada dvakrát zahrozil, ale naštěstí nedal. My hrozili jen z brejků. Dvakrát šel sám na brankáře Vitoň, ale jednou jej vychytal gólman a podruhé střílel nepřesně. V druhém poločasu podle mého odešla Jiskra fyzicky a my se začali více prosazovat. Z naší převahy padly dvě branky a to prakticky rozhodlo. Bezdružičtí snížili až v závěru."

Další ohlasy trenérů a fakta spolu se sestavami najdete ve čtvtečním vydání Tachovského deníku.