K dalšímu zápasu fotbalové 1. A třídy zajížděli fotbalisté TJ Chodský Újezd do Nepomuku. Po domácí výhře se Stodem vládl v táboře příznivců optimismus a čekaly se další body. Opak byl pravdou. Hosté sice nesehráli špatný zápas, ale doslova propadli v koncovce a produktivnější domácí vyhráli 3:1.

V prvním poločasu se hrál vyrovnaný duel, příležitosti ke skórování byly k vidění před oběma brankami. „Vyloženější šance jsme ale měli my zásluhou P. Pikla, ale ten neměl potřebné štěstí v zakončení. V 26. minutě zahrál Nepomuk z trestného kopu míč do vápna, kde hlavičkoval Kozák a domácí tak z ojedinělé šance vedli 1:0. Měli jsme ještě příležitosti k vyrovnání, ale P. Pikl ani Pešta úspěšní nebyli," popsal klíčové okamžiky trenér hostů Jiří Dufka.

Ve druhém poločasu pokračovali hosté v dobrém výkonu a zaslouženě přišlo i vyrovnání. „Po velkém tlaku se dostal ke střele J. Pikl, gólman Baroch ji vyrazil přímo k nohám P. Pikla a ten míč poslal pohotově do branky," viděl vyrovnávací trefu trenér Chodského Újezdu. Jeho svěřenci měli stále navrch a přišel nedovolený zákrok domácích na P. Pikla v jejich pokutovém území. Penaltu ale Suchý neproměnil a jen tak potvrdil „mizernou" koncovku. Zákonitě přišel trest. Domácí z ojedinělého protiútoku nacentrovali před branku Slivoně, kde nezasáhl Kurčík míč a domácí šli opět do vedení. Snaha o vyrovnání ze strany hostů byla zřejmá, ovšem pozorně bránící Nepomuk už soupeře do žádné příležitosti nepustil. V závěru utkání ještě své vedení pojistil.

„Utkání bylo vyrovnané, ale domácím se dařilo proměňovat své příležitosti, nám nikoli. Proto domácí po zásluze vyhráli," zhodnotil stručně utkání Dufka.

FK Nepomuk–TJ Chod. Újezd 3:1
Poločas: 1:0. Branky: Baran, Kozák, Váňa – P. Pikl. Rozhodčí: Ruda. ŽK: 4:5. ČK: 0:1. Diváci: 80.

Ch. Újezd: Slivoně – Beneš, L. Pikl ml., Suchý, L. Pikl st., Trejbal, Vyskočil, J. Pikl, P. Pikl, Pešta, Kurčík.