Hned v úvodní minutě nedokončil akci Baran. O dvě minuty později pálil exlesenský Dravecký, ale J. Lupša vyrazil. Potom nedotáhli akce Tůša a opět Dravecký. V 9. minutě kryl Mrázek střelu Barana.

Lesenští vůbec nepůsobili jako nováček a hrozili nebezpečnými brejky. Chybělo pouze zakončení. V 18. minutě zahrál ideálně trestný kop Dravecký a Sparta vedla 1:0. Chvíli nato měli šance Strapek a po něm Tůša. Ve 28. minutě loboval Baran přes brankáře Mrázka, ale mířil vedle. Osm minut před koncem půle se šikovně zbavil obránce Vasil Danko a srovnal účet poločasu na 1:1. Druhou půli začali lépe Lesenští.

Vasil Danko nedosáhl na míč téměř na brankové čáře. V 51. minutě slabě hlavičkoval Tůša. V 53. minutě po centru zleva pohodlně doklepl Malý na 1:2. Chvíli na to se při výskoku nešťastně zranil Mrázek a hra byla asi na deset minut přerušena. Na jeho místo nastoupil Jüthner a ihned ukázal, že nepatří do starého železa. Spartu podržel skvělými zákroky. Chytil hlavičku Barana, zlikvidoval akci Vasila Danka.

V 70. minutě opět zachraňoval Jüthner před dotírajícím Dankem. Třináct minut před koncem srovnal po skrumáži Tůša na 2:2. Hosté reklamovali hraní rukou, ale rozhodčí Burda gól uznal. Deset minut před koncem potěšil dělovkou domácí příznivce Dravecký. Střídající Milan Kuchyňka ukázal rovněž svoje kvality, když o tři minuty později zlikvidoval šance Draveckého a Švíbka.

Domácí chtěli strhnout vítězství na svou stranu a málem to v 90. minutě dokázal Dravecký. Šel sám na Kuchyňku, ale mířil vedle levé tyče hostí. S touto akcí zároveň přišel závěrečný hvizd arbitra Burdy, který řídil utkání se svými kolegy Peškem a Bizoněmvelice objektivně.

 

Sparta Dl. Újezd B – TJ Lesná 2:2 (1:1).

Branky: Dravecký, Tůša – Vasil Danko, Malý. ŽK: 1:3.

Diváků 80.

Dl. Újezd: Mrázek (Jüthner) – Dráský, Beneš, Pácal, Strapek, Mráz, Kochta, Holeček (Švábek), Lanc, Dravecký, Tůša. Lesná: J. Lupša (Kuchyňka) – Gangur, M. Lupša, Václav Danko, Holc, Rohlík, Malý, Voron, Vasil Danko, Baran, Šesták.