Divizní mužstvo rezervy B. Sokolov bylo posledním soupeřem FK Tachov před vstupem do nové sezóny Přeboru Plzeňského kraje. Baník na domácím trávníku rozhodl o své výhře 3:1 ve druhémpoločasu. Sokolovští na svého soupeře ´vlétli´ a měli v prvních minutách navrch. V koncovce ale byli domácí nepřesní, když jedinou střelu mezi tyče Valenta kryl.

Tachované se poprvé k vážnějšímu ohrožení branky dostali v osmé minutě, kdy po akci Malého střílel nepřesně Lad. Čížek. O dvě minuty později prokázal své umění Valenta, jenž s námahou vyrazil střelu domácího borce. V dalších minutách pokračoval svižný fotbal s nebezpečnými akcemi, které však ztroskotaly na nepřesné koncovce. Domácí byli o poznání častěji před brankou soupeře, ovšem bez brankového efektu. Přesnou mušku nenašli ani tachovští hráči, i když se dostali do několika slibných příležitostí. Největší měl ve 32. minutě Malý, jenž postupoval sám na gólmana, ale jeho oblouček skončil vedle branky. Sokolovští byli aktivnější, ale ani oni se nedokázali gólově prosadit. Ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil. V jeho úvodu se zastřelovali Bečvář a Chada. Jejich pokusy se mezi tyče nevešly. Na druhé straně musel krýt trestný kop Valenta.

Gólem neskončila ani akce po ose Gabčo, Bečvář a Chada. Od 71. minuty se hosté vybrali ´oddechový čas´ a inkasovali během pěti minut tři góly. Vedoucí po trestném kopu, druhou po zbytečné ztrátě míče na své polovině a třetí z akce, která zaváněla ofsajdem. Šanci na snížení zahodil v 79. minutě Lad. Čížek. V závěru byl v šestnáctce faulovaný Bečvář a Malý pokutový kop proměnil. TACHOV: Valenta–Kaše, Luk. Čížek, Opava, Viterna, Gabčo, Lad. Čížek, Bečvář, Habart, Malý, Chada. Střídali Drozda a Sádlík.