Kvalitní fotbal se hrál v neděli na Palácké, kam přijel lídr 1. A třídy B. Zbůch. K vidění byl kvalitní a dramatický zápas, ve kterém diváci viděli sedm branek a výhru domácího celku. Stříbrští začali jak nejlépe mohli. Už v první minutě se nejlépe orientoval v šestnáctce Zbůchu Uhlíř a jako správný kapitán poslal svůj tým do vedení – 1:0. Hosté, zaskočeni rychlou vedoucí brankou soupeře, byli i v dalších minutách pod tlakem. Ve 13. minutě hlavičkoval ve slibné pozici nad branku R. Dyk. O tři minuty později se na levé straně uvolnil Dyk. Jeho centr se dostal až na pravou stranu ke Kertisovi a ten křížnou střelou poslal Baník do dvoubrankového vedení.

Až po této brance se začali hosté osmělovat a ve 21. minutě zahrozil střelou nad branku Paum. Zbůch snížil po nevinné akci, kdy se odražený míč dostal ke Steinbachovi a ten obloučkem nachytal v nedbalkách domácího gólmana Kostelníčka – 2:1. To běžela 23. minuta a zápas dostal větší náboj. K vidění byl kvalitní fotbal, když rušno bylo před oběma brankami.

Ani jeden tým si už do konce poločasu ´loženku´ nevypracoval, přesto se bylo na dívat. Po změně stran přišly opět šance Stříbra. Ve 47. minutě hlavičkoval nepřesně Houdek a v 51. minutě přišla obrovská šance. R. Dyk přihrál Haklovi, jenž ve vyložené pozici netrefil míč. Ten se dostal k Sásikovi, který zvýšení vedení Baníku odmítl. Trest přišel v 58. minutě, kdy hosté ´rozebrali´ stříbrskou obranu – 2:2. Očekávané znovuvzkříšení favorizovaného Zbůchu po jeho vyrovnávací brance nepřišlo. Naopak, domácí Baník se nenechal deprimovat a už v 62. minutě odpověděl jak nejlépe mohl. R. Dyk si pohrál s třemi obránci a jeden z nich jej zastavil v šestnáctce až za cenu nedovoleného zákroku. Pokutový kop proměnil Jareš – 3:2. Snaha hostů o vyrovnání se minula účinkem a Baník stále podnikal do těžkopádné obrany nebezpečné ataky. Po jednom z nich se v 79. minutě prosadil Hakel – 4:2. O tři minuty později ale přišel opět kontaktní gól z kopačky Koudely.

Poslední minuty zápasu přiváděli slabší povahy v ochozech do srdečních potížích. V nastaveném čase se hrálo hlavně před brankou domácího celku a plály i emoce. V 91. minutě byl vyloučen za nedovolený zákrok domácí Houdek. Před brankou Baníku pak bylo hodně horko a v závěrečných vteřinách odmítli vyrovnání Schejbal a hlavně Steinbach.