První celek tabulky na domácím trávníku nezaváhal a porazil přesvědčivě nováčka přeboru SSC Bolevec 5:1.

Hattrickem se blýskl L. Hudec, další branky přidali J. Viterna a Bečvář.

Od úvodních minut se hrálo v režii Tachovanů, kteří vyjma jednoho momentu nepustili hosty do vážnější akce. Už ve druhé minutě hlavičkoval Lukáš Čížek těsně vedle branky, šanci Šáchy zlikvidoval bolevecký gólman Klečka. Hosté se snažili ve středu hřiště podržet míč, ale Tachované je důrazným napadáním odzbrojovali. Domácí příznivci se dočkali ve 21. minutě. Po závaru před boleveckou brankou se odražený míč dostal k Hudcovi a jeho střelu ještě nešťastně tečoval jeden z obránců – 1:0. Obraz hry se nezměnil ani v dalších minutách. Vedle hlavičkoval Boček, Chada byl ve slibné pozici odblokován od míče. Ve 36. minutě přišla jediná akce hostů. Po standardní situaci hlavičkoval M. Pelnář, ale Pták jeho pokus kryl. O minutu později se na druhé straně zatřásla konstrukce branky. Chada nastřelil břevno.

Do druhého poločasu místo Bočka nastoupil Bečvář a hru domácího týmu oživil. Už ve 49. minutě střílel nad branku Lad. Čížek. Kapitán Tachovanů se následně dostal do slibné příležitosti po vysunutí Hudce, ale gólman jeho pokus kryl. Malého střela šla těsně vedle branky. Radost v ochozech propukla opět po hodině hry. Na 2:0 zvyšoval Bečvář. O tři minuty později se prosadil technickou střelou Hudec – 3:0. V 68. minutě přišla vážnější akce Bolevce, ale Luk. Čížek odvrátil na rohový kop. V 71. minutě šel důrazně za míčem Chada a zaskočil boleveckého gólmana. Z toho vytěžil Hudec, jenž zvýšil na 4:0 a připsal si tak hattrick. Obraně Bolevce v dalších minutách začal ´zatápět´ střídající Machač. Jeho průniky ale ztroskotaly na finální přihrávce. V 75. minutě hosté poslali míč před branku a ten po nešťastné teči Luk. Čížka skončil v síti – 4:1. V 79. minutě utekl obraně Machač a J. Viterna upravil na konečných 5:1.

TACHOV: Pták - Luk. Čížek, L. Viterna, Kaše, Šácha (58. Machač), Hudec (85.Svoboda, Lad. Čížek, J. Viterna, Chada, Boček (46. Bečvář), Malý.