K dalšímu hernímu testu nastoupili fotbalisté FK Tachov ve středu proti trstěnickám farmářům. Domácí opět nepoznali hořkost porážky a zvítězili 2:1, když o jejich výhře rozhodla trefa Jaroslava Malého z 90. minuty. Od úvodních minut měli jasně navrch Tachované a hosté se dostali jen ke sporadickému ohrožení branky Valenty. Ten za celý první poločas čelil jen jedné střele z kopačky Hořínka. Na druhé straně ale bylo před brankou Trstěnic stále rušno. Už ve čtvrté minutě na sebe upozornila v tachovském dresu ´fotbalová dvojčata´ Bečvář a Chada.

Jejich šanci ale gólman zmařil. O dvě minuty později se prosazoval Bečvář, ovšem opět bez brankového efektu. V 10. minutě vyslali hosté první střelu, ale míč skončil vysoko na záchytné síti. Mezi 18. a 22. minutou ´spálil´ dvě příležitosti Bečvář. Zejména zakončení hlavou volalo po gólu. Ve 25. minutě trefil trstěnický Hořínek mezi tyče. Valenta jeho pokus kryl. Na druhé straně rozpoutali peklo před brankou hostů Chada, který střílel těsně vedle, Bečvář nastřelil tyč a ve 31. minutě se domácí konečně dočkali.

Po rohu Chady se trefil hlavou Bečvář – 1:0. Vzápětí se prosadil Bečvář, byl nemilosrdně sražen gólmanem a nařízený trestný kop Chady skončil ve zdi. Po změně stran poslal trenér Chada na hřiště mladíky a trstěničtí měli více ze hry. V tachovské brance se představil Pták a několikrát prokázal při šancích Trstěnic své kvality.V této fázi utkání byli hosté lepším týmem a Pták ´vychytal´ Hořínka, Chvala a opět Hořínka. Poslední pětadvacetiminutovku se hrálo nahoru, dolů a rušno bylo před oběma brankami.

V 79. minuitě vyrovnal po individuální akci Chval a zápas spěl k remízovému konci. V 90. minutě si postavila míč k trestnému kopu nová akvizice Jaroslav Malý a z dobrých pětadvaceti metrů přesnou střelou k tyči rozhodl o výhře Tachova – 2:1. Prakticky hned po rozehrání odpískal rozhodčí Horáček konec zápasu.

Branky: Bečvář, Malý –Chval. Rozhodčí: Horáček. ŽK: 3:1. Diváci: 50. TACHOV: Valenta, Pták – Opava, Kaše, Gabčo, J. Viterna, Chada, Malý, Lad. Čížek, Šácha, Novák, Habart, Blažek.