Mladším žákům FK Tachov se v divizním utkání na domácím trávníku opět nepodařilo zvítězit. Dva rychlé góly v závěru zápasu rozhodly o jejich prohře.

FK Tachov - FC Buldoci Karlovy Vary 0:2 (0:0).

Prvních patnáct minut zápasu nepustili domácí Buldoky na svou polovinu. Hned ve druhé minutě vybojovali rohový kop. V 10. minutě zaútočili ve dvojici Bezdička - Danko, avšak urostlý gólman hostů Povinský zachránil. Balon nohou vypíchl. V 17. min. si vzal míč Sušanka ve středu pole, prošel až k šestnáctce a naservíroval přihrávku Honzíkovi, ten však míč minul. Únik Bezdičky a střelu Danka gólman Varů kryl. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Po výměně stran překvapili hosté domácí FK rychlým útokem, zakončoval Kratochvíl, ale tachovského brankáře Faltuse nezaskočil. Hned na to zaútočili domácí, kdy Bezdička překonal obranu Buldoků, ale jeho střelu opět Povinský chytil. Stejně skončil i jeho další pokus. Také další akce Lanfranchiho, Honzíka a Bezdičky kýženou branku nepřinesly. Gólem neskončila ani dorážka Dvořáka. Varský gólman tak svůj tým několikrát podržel. Pak opět přišla slabá chvilka domácích a nejprve po hrubé chybě v obraně v 56. a v 59. min. z přímého kopu, inkasovali rychle za sebou dvě branky.

TACHOV: Faltus - Danko, Klesa, Šlehofer, Vejvoda, Fencl, Hlad, Bezdička, Honzík, Lanfranchi, Sušanka. Střídali Dlouhý, Výleta, Tattan, Dvořák a Fišr.Trenér Janák, asist. trenéra a masér mužstva Hudec, ved. mužstva Volka.

Radek Volka, vedoucí ml. žáků: „I když jsme byli evidentně lepší a vytvořili jsme si nespočet gólových šancí, opět jsme propadli v koncovce. Neumíme už několik zápasů po sobě proměnit řadu tutovek a to se nám stává osudným. S herním projevem jsme už celkem spokojeni, ale bez důrazu při zakončení nás to dál neposune.