V mládežnických soutěžích to bude devět týmů ze čtyř okresních klubů. Tak to stojí v oficiálním dokumentu Sportovně technické komise PKFS, ve kterém jsou všem klubům přidělena číslo pro losování zápasů 21. července.

Soutěže dospělých zahájí novou sezonu víkendem 22. a 23. srpna.

Vlajkovou lodí Tachovska nadále zůstane v krajském přeboru mužů Baník Stříbro (číslo pro losování 8), který sice za pochodu řeší okolnosti vyvolané ekonomickou situací v době koronavirové pandemie, ale jeho herní a výsledkový progres z poslední sezony by měl být příslibem kvalitního fotbalu Baníkovců i v té následující.

Martin Linda z Pískovny 1977 vloni na kurtu proti soupeři z Plané. Letos byl tento duel v pátém kole odložen.
Obhájce titulu nestačil na stříbrské mladíky

V I.A třídě stejně jako vloni okresního zástupce nenajdeme, zato v o stupínek nižší soutěži hned pět. Jsou jimi Slavoj Chodová Planá (3), FK Planá (4), Sparta Dlouhý Újezd (10), TJ Chodský Újezd (11) a Dynamo Studánka (12).

V tuto chvíli tedy není mezi ´vyvolenými´ ambiciozní FK Tachov a rýsuje se jeho působení i nadále pouze v okresním přeboru.

Ovšem v mládežnických soutěžích je situace jiná a název klubu z okresního města je tentokrát na špici našich zástupců v dorostenecké i žákovské kategorii.

V krajském přeboru staršího i mladšího dorostu bude FK Tachov (8) jediným okresním reprezentantem. V nižší krajské soutěži dorostu máme trojici Jiskra Třemešné (3), Sokol Stráž (5) a Baník Stříbro (6).

Mezi žáky staršími i mladšími můžeme v nejvyšším krajském přeboru držet palce fotbalovým nadějím Baníku Stříbro (8) a FK Tachov (16). O patro níže v krajské soutěži žáků nebude působit žádný celek z Tachovska.

Do 17. července mají ještě kluby možnost nahlášení dohodnutých změn, které by musela posvětit STK PKFS.