Okresní derby fotbalové 1. B třídy mezi B. Stříbro a FK Tachov B skončilo nerozhodně 1:1. Zajímavému a rušnému utkání chybělo snad jen více gólů, šancí na to hráči obou týmů měli dostatek. Přítomní příznivci, kterých se sešlo 150, si trochu spravili chuť při penaltovém rozstřelu. V poměru 4:3 ho lépe zvládl Baník a připsal si tak na své konto dva body. 

Po rozhárané desetiminutovce přišlo první vážnější ohrožení branky v 11. minutě, kdy trestný kop tachovského Hutty domácí Kostelníček nadvakrát kryl. O dvě minuty později dostal v šestnáctce hodně prostoru domácí Florus a poslal Baník do vedení – 1:0. Hosté kontrovali po pěti minutách, kdy se sám před Kostelníčkem ocitl Lanfranchi a vyrovnal – 1:1. V dalších minutách bylo před brankami rušno a hráči obou týmů zahazovali jednu šanci za druhou. Tachovský Veselý střílel ve slibné pozici nad branku, na druhé straně bylo o poznání rušněji. Nejdříve se prezentoval dalekonosnou střelou Hřebík, ale jeho projektil skončil těsně vedle. Ve 25. minutě přišla „trma, vrma" v šestnáctce FK a souboj Pubrleho s gólmanem Kopolovičem, po kterém se domácí dožadovali nařízení pokutového kopu. Rozhodčí ale zůstal ledově klidný, stejně jako ve druhé půli, kdy domácí reklamovali hraní rukou borce rezervy ve skrumáži před brankovou čárou. Ve 26. minutě se tři hráči Baníku „vyhoupli" nad přihlížející obránce hostů, ale při hlavičce si překáželi a míč skončil nad brankou. Vzápětí se v příležitosti ocitl Florus, ale ani on nedal. Hlavičku Hrušky bravurně chytil tachovský brankář. Tachované se ozvali po půlhodině hry, kdy Blažek ve výhodné pozici netrefil mezi tyče a velikou šanci měl Veselý. Šel sám na Kostelníčka, ale ten jej vychytal.

Druhý poločas začali lépe hosté a s malou nadsázkou byl druhý poločas soubojem hráčů hostů s gólmanem Kostelníčkem, jenž držel šance Baníku na bodový zisk. Nejdříve si poradil s pokusem Lanfranchiho, pak během šedesáti vteřin čelil dvakrát obrovským šancím Kotvy a byl v tomto souboji úspěšnější. V 52. minutě přišel rychlý kontr Baníku, Průša byl sám před gólmanem, ale nedal. Při příležitosti Šindeláře zatáhl za záchranou brzdu stříbrský Průša a trestný kop Lanfranchiho skončil na rukavicích Kostelníčka. Nebezpečí z kopačky tachovského Veselého zažehnal Hřebík. Překonat Kostelníčka se během tří minut dvakrát pokoušel střídající Jedlička, ale také on neuspěl. Gólman Baníku nadále „čaroval", když chytil pokus Šáchy. Také gólman Kopolovič se vyznamenal při střelách Bůžka a Andrleho. V 85. minutě se v obrovské příležitosti ocitli Bůžek s Honzíkem, ale akci do gólového efektu nedotáhli. Poslední slovo měli tachovský Šácha a stříbrský gólman, jenž byl úspěšnější. Penaltový rozstřel lépe zvládli domácí a své galapředstavení zakončil chycenou penaltou Kostelníček. 

B. Stříbro–FK Tachov B 1:1 (PK 4:3)
Poločas: 1:1. Branky: Florus – Lanfranchi. Rozhodčí: L. Fanfule. ŽK: 1:3. Diváci: 150.
Stříbro: Kostelníček – Hřebík, Šimek (46. Petrlák), Táborek (59. Andrle), Pubrle, Kohut (78. Kertis), Florus, Hruška (30. Honzík), Blažek, Bůžek, Průša. Trenéři R. Šedivý a M. Dyk.
Tachov B: Kopolovič – Závorka, Mráz, Pajer, Kotva (53. Šindelář), Lanfranchi, Hutta, M. Šácha, Veselý, T. Blažek (62. Jedlička), Štrupl (72. Novák). Trenéři Prchlík a Dvořák.