Zápas se konal v rámci přípravy extraligového týmu na novou sezonu, kdy je na programu celkem sedm fotbalových utkání prakticky v celém Plzeňském kraji.
Ale nejen v dresu plzeňského týmu, na který z tribuny dohlížel Martin Straka, se představily známé sportovní osobnosti.

Také tým Tachova vyrukoval se zajímavými fotbalovými jmény. V dresu výběru trenérů Miroslava Chady a Josefa Brouzdy st. se představil například fotbalista Slovanu Liberec a nedávný hráč Viktorie Plzeň Egon Vůch. Nastoupit měl rovněž Milan Petržela, ale z tohoto angažmá nakonec sešlo.

Za Tachov si ale například zahráli bratři Brouzdové, bratrské trio Ondřej, Jaroslav a Tadeáš Malých, trenér FK Tachov Pavel Vaigl, prezident tachovského fotbalového klubu Petr Morgenstein, Jan Viterna, Jaroslav Boček a řada dalších.

I když v zápase ani tak nešlo o konečný výsledek, spíše o podívanou pro diváky, kterých se sešlo zhruba 200, na trávníku bylo na co se dívat. Z vítězství se nakonec radovali plzeňští hokejisté, kteří vyhráli 4:1, i když domácí dlouho drželi nerozhodný stav 1:1.

Utkání řídila trojice rozhodčích Petr Ardeleanu, Ondřej Kožár a Karel Novák.

HC Škoda Plzeň – Výběr Tachova 1:4
Branky: Morgenstein (PK) – Pulpán 2, Krliš, Kracík.
HC Škoda Plzeň: Lišák – Čerešňák, Holý, Kubka, Moravčík, Pulpán, Sklenička, Indrák, Kracík, Krliš, Kubalík, Jeřábek, Preisinger, Přikryl, Suchý, Svoboda.
Výběr Tachova: Landrgott, Hlaváček – J. Brouzda, P. Brouzda, J. Malý, O. Malý, T. Malý, Viterna, Morgenstein, Moži, Šmejkal, Boček, Vaigl, Vůch.