Výsledky dvacátého kola okresního přeboru druhé třídy ve fotbalu přinesly nejeden překvapivý výsledek. Boj v horních i spodních patrech tabulky se ještě více zdramatizoval, i když nejblíže k postupu má po zaváhání Plané bezdružická Jiskra.

O největší překvapení se postaral Částkov, který zvítězil v Plané. Bezdružičtí brankou Korynty vyhráli v Damnově a mají v čele čtyřbodový náskok. Na druhé místo se vyhouply Konstantinky, které na jaře „chytly" dobrou formu a potvrdily to i v Černošíně.

Mužstva ze dna tabulky prohrála a tak nejblíže k sestupu má stále studánecké Dynamo, špatně na tom je také další nováček z Erpužic, jenž je předposlední. Důležitou výhru zaznamenal Motor v Erpužicích, kde hrál téměř celý druhá poločas bez vyloučeného K. Štrejna. Dvěma góly Tůmy si Motor zajistil důležité tři body. Jásat nemohou ani v Kostelci, kde domácí nestačili na favorizované Kšice. Vysoké výhry si připsali Borští se Sulislaví a Stráž ve Studánce.

Ve víkendových zápasech padlo 32 branek, nejvíce ve Studánce (9) a nejméně v Damnově (1). Do ochozů přišlo v chladném počasí 310 příznivců, nejvíce do Erpužic (80) a nejméně pak Černošína a Studánky (30).

Rozhodčí napomínali 23 hráčů. Jediný, kdo musel předčasně pod sprchy byl Karel Štrejn ze Záchlumí.