Fotbalisté FKTachov skončili v Přeboru Plzeňského kraje na 12. místě a až v posledním kole se definitivně vyhnuli baráži o sestup.Osezoně jsme si povídali s trenérem Petrem Hudcem. Před sezonou a po podzimu jste prohlásil, že pokud nebudete do 5. místa, tak budete zklamán. Takže zklamán? Pro mě osobně je to zklamání. Opravdu jsem věřil, že budeme lepší. Nic na tom nemění ani velká marodka, která nás postihla. V čem vidíte příčiny špatného umístění? Jednoznačně v utkáních doma. Po podzimu jsme si řekli, že to změníme. Hráčůmto ale stále svazovalo nohy.Čím víc chtěli, tak to bylo horší. Nedokázali proměnit vyložené příležitosti a pak se trápili.

Ve kterém utkání jste byl spokojený a naopak, na které nejraději zapomněl? Jedno z nejvydařenějších zápasů po herní stránce bylo s Chrástem, i když jsme ho prohráli 0:4. Nejhorší s Přešticemi (0:1). To jsem ještě dosud ´nerozdejchal´. Jak hodnotíte výkony svých svěřenců. Zklamali vás? Já bych neřekl, že zklamali. Doplatili jsme na úzký kádr. Jedince hodnotit nechci. Pokud zápasy hráči zvládli, tak jako kolektiv. Přišla utkání, kdy jako kolektiv propadli. Bylo to hodně o zkušenostech a ty byly na straně soupeře. Nemohu si také pomoct, postrádal jsem rezervní tým.

Co bude dál? Jak vidíte svoje další působení u mužstva? Dál? Já osobně u mužstva ze zdravotních důvodů končím, což jsem už oznámil vedení. Byly to krásné dva roky.Od působení v 1.Atřídě, postupu do přeboru. První sezona v kraji rozhodně ostudou neskončila, i když závěr byl nervozní. Věřím, že jsou kluci zase o rok zkušenější a v přeboru budou hrát v další sezoně důstojnou roli.