Účastníci podzimní části Tip ligy 2012 jistě zaznamenali, že řídící komise Okresního fotbalového svazu Tachov odložila všechna mistrovská utkání, která se měla hrát o víkendu. Pro nepřízeň počasí nebyla sehrána ani některá utkání krajských a republikových soutěží. Z tipovacího kuponu totiž nebylo sehráno ani jedno utkání. Proto bylo jedenácté kolo Tip ligy zrušeno a poslané kupony byly anulovány.

Sázkařská soutěž pokračuje dále dvanáctým kolem a první kupon našli účastníci Tip ligy tradičně ve včerejším vydání a samozřejmě dnes na této straně. Jelikož krajské a republikové soutěže se hrají oproti okresu o týden déle, není vyloučené, že v případě kdy bude odložené kolo sehráno v tomto termínu, dočkají se čtenáři v pořadí čtrnáctého kola aby tak byl naplněn počet třináti hodnocených.

Vše ale podléhá rozhodnutí Sportovně technické komise OFS Tachov, zda odložené okresní kolo sehraje v náhradním termínu 18. listopadu, kdy končí vyšší soutěže. Pokud by se tak stalo, tak tento kupon by určitě neměl stejné zápasy jako anulované jedenácté kolo.

O všem podstatném budeme účastníky soutěže průběžně informovat. V této chvíli je důležité, že Tip liga dále pokračuje podle předem určeného scénáře dvanáctým kolem.