Patnácté kolo fotbalové 1. B třídy bylo pro zástupce Tachovska celkem úspěšné. Přineslo jim devět bodů, když ještě utkání TJ Tlumačov – Slavoj Chodová Planá bylo odloženo. Své diváky nepotěšila jen Sparta Dlouhý Újezd, která prohrála na hřišti zachraňujícího se Staňkova. Velmi dobře vstoupil do jarních bojů částkovský Hraničář, jenž dokázal zvítězit na horké půdě Chodova. Bezdružičtí zdolali doma třetí Koloveč tím nejtěsnějším výsledkem. Borští si připsali povinnou výhru v utkání s beznadějně posledním Klenčím.

Jak viděli zápasy trenéři a bafuňáři „našich" klubů.

Ondřej Bučan, trenér Sp. Dlouhý Újezd: „Soupeře jsme podcenili. Přesto jsme si vytvořili několik šancí, které jsme ale nedokázali proměnit a soupeř nás za to trestal. Sehráli jsme nepovedený zápas, ze kterého se musíme rychle oklepat a svoji sílu ukázat v následujícím zápase doma."

Jaroslav Folejtar, as. trenéra S. Bor: „První poločas se nám nedařilo jak bychom si představovali, ale paradoxně jsme proměnili dvě šance. Po přestávce už to bylo z naší strany mnohem lepší a zaslouženě jsme vyhráli."

Další ohlasy a fakta k utkáním najdete ve středečním vydání Tachovského deníku.