Domácí Jiskra Bezdružice se po kruté porážce v Dlouhém Újezdu chtěla před domácím publikem s TJ Chotěšov rehabilitovat a od začátku se s vervou pustila do svého soupeře. První šanci Kalista zakončil slabou střelou do brankáře. Hosté se v úvodu utkání bránili a jen sporadicky se dostávali k brance Jiskry. Náhodná střela Seera však skončila na tyči domácí svatyně. Jiskra zabrala a zatlačila hosty do defenzivy. Ve 20. min. nedal sám před gólmanem L. Blažek.

Následně brankář hostů vyrazil dělovku Gengela. Tlak domácích pokračoval. Na Komárkovu teč opět výborně zareagoval brankář. Agilní Komárek se neprosadil ani ve 30. min, kdy pálil z úhlu. Následoval další ´gólová´ střela Gengela, ale i s ní si brankář poradil. Před poločasem hosté dvakrát zahrozili M. Krajinou. První střelu Londa vytlačil na roh a následný únik skončil nepřesnou střelou. Také druhý poločas začali domácí aktivně a ve 47. min. znovu Gengel, sám před gólmanem, nedal.

Ani následná akce dvojice Sládek, Hvízdal brankou neskončila, a tak málem udeřilo na druhé straně. Londu vystrašil z rohu M. Krajina. Pak chyboval T, Blažek, ale ani Vávrovec nedal. Hra nahoru, dolu pokračovala. V 68. min. nedosáhl Kalista na míč metr před brankou. O dvě minuty později zahrávali domácí sérii rohů.

Až třetí skončil gólem, když se hlavou trefil kapitán Bastl - 1:0. Domácí se dále tlačili do útoku a v 75. min se perfektně uvolnil na hranici šestnáctky Hvízdal. Jeho střelu brankář zázračně kryl. V 80. min. prominul rozhodčí Kříž hostům penaltu za evidentní hraní rukou Špilera. V závěru zápasu si domácí bez problémů vítězství pohlídali.

Poločas: 0:0. Branka: Bastl. Rozhodčí: P. Kříž. žK: 1:1. Diváci: 130.

BEZDRUŽICE: Londa - Blažek M. Bastl, Cvrček (75. Houser), Gengel, Blažek, T. Sládek, M. Blažek, Hvízdal (81. J.Sládek) J. Komárek, Kalista.