Pořadatelé z fotbalového klubu Sokola Damnov si pozvali své tradiční soupeře – Sokol Bor a z okresu Praha-západ Sokol Okrouhlo. K pravidelným účastníkům patří také fotbalisté ze Všerub na Domažlicku.

Na jako obvykle dobře připraveném damnovském trávníku se letos představili také fotbalisté Startu Bělá nad Radbuzou (ti nahradili původně avizovaný TSV Waidhaus) a z Německa, ze spolkové země Rheinland – Pfalz, celek Sportfreunde Dienheim.

Šestice účastníků byla rozlosována do základních skupin, ve kterých se hrálo systémem každý s každým. Následně se podle umístění ve skupinách hrála utkání o konečné pořadí.

Skupina A svedla dohromady týmy z Bělé, Boru a Všerub. Vzájemné souboje mezi Bělou a Borem a mezi Všerubami a Borem skončily nerozhodně, o vítězi skupiny rozhodlo utkání Bělá – Všeruby, které skončilo vítězstvím Bělé.

V B skupině se střetli domácí, Okrouhlo a Dienheim. Damnov si počínal suverénně a jednoznačně skupinu vyhrál, před Okrouhlem a hosty z Německa.

Dramatický nádech mělo utkání o páté místo, v němž se proti sobě postavil tým Sokola Všeruby a Sportfreunde Dienheim. I když to mezi hráči na hřišti několikrát vřelo, nakonec všichni odcházeli ze hřiště s úsměvem a jako sportovní přátelé. Úspěšnější v zápase byli fotbalisté z domažlického okresu.

Souboj o třetí místo dramatizoval vydatný déšť a bouřka, více se dařilo celku z okresu Praha-západ, a tak byl tentokrát dvojnásobný vítěz z obce Okrouhlo lepší, než třináctinásobný vítěz turnaje z Boru.

Finále pak svedlo proti sobě domácí Damnov a hosty z Bělé. Domácí za ustávajícího deště vyhráli v náročném utkání poměrně jasně 3:1.

Výsledky:

Skupina A: Bělá – Bor 1:1, Všeruby – Bor 1:1, Bělá – Všeruby 4:0.

Pořadí: 1. Bělá, skóre 5:1, 4 body, 2. Bor, 2:2, 2, 3. Všeruby 1:5, 1.

Skupina B: Okrouhlo – Damnov 0:2, Dienheim – Damnov 2:4, Okrouhlo – Dienheim 2:1.

Pořadí: 1. Damnov 6:2, 6, 2. Okrouhlo 2:3, 3, 3. Dienheim 3:6, 0.

O 5. místo: Všeruby – Dienheim 2:1.

O 3. místo: Bor – Okrouhlo 0:1.

Finále: Bělá – Damnov 1:3.